Lanseringen av iPhone 6 ville være ledsaget av iPhone 5s eller Mini

iPhone 6 metall og iPhone 5S plast, mulig Apple-strategiiPhone 6 metall og iPhone 5S plast, mulig Apple-strategi

Sammen med lanseringen av Iphone 6, som ifølge alle ryktene er planlagt til slutten av september eller begynnelsen av oktober, vil Apple også selge Iphone 5s som nå også er kjent som mini ifølge mange andre rykter. Dette vil bare følge navnelinjen som den som brukes på iPod.

I tillegg til et komplett utvalg av farger og laget med materialer til lavere kostnader, er de siste ryktene som begynte å sirkulere i løpet av de siste timene, relatert til prisen den økonomiske linjen smarttelefoner til eplefirmaet ville ha.

Som utgitt av GSMArena, iPhone mini o Iphone 5sDet vil bli priset til $ 349 for 16 GB-modellen, $ 449 for 32 GB-modellen og $ 549 for 64GB-modellen. Vi snakker i alle tilfeller om prisene på gratisterminalen.

iPhone 6 metall og iPhone 5S plast, mulig Apple-strategi

Som vi ser, ser det ut til at Apple er fast bestemt på å satse på mellomtonen, ettersom vi vet at det til nå har vært det store glemt av Apple, hvis policy frem til nå alltid har vært å dedikere seg til high-end og forlate eldre modeller som iPhone 4 eller 4s. som en mellomtoner.

Husk at for øyeblikket utgjør den billigste mobiltelefonen som er utgitt på Apple 450 dollar for 8 GB iPhone 4. En av de mulige forskjellene som vi finner mellom Iphone 5s og Iphone 6 Det vil være materialet som terminalen skal produseres med. På den ene siden vil vi ha en iPhone 6 mye høyere med tanke på kraft enn maskinvare og laget av metall (muligens vil aluminium være metallet som er valgt som i tidligere versjoner av iPhone). På den annen side vil vi ha lillebrorenIphone 5s med mer beskjeden maskinvare og laget av plastmaterialer.

Apple vil gjøre den nye iOS 7 tilgjengelig for brukere fra høsten, sammen med salget av de fornyede smarttelefonmodellene.

For første gang siden 2007, da den første iPhone ble introdusert, vil Apple presentere to iPhone-modeller samtidig. Og vi vet at det går ut over to forskjellige versjoner av samme modell, fordi til og med materialene og kanskje designen vil være annerledes i begge terminalene. Hva synes du om denne nye strategien fra Apple? Ser du det riktig?