Lås opp hvilken som helst mobiltelefon

Hvis du fikk mobiltelefonen din med en operatør, vil den bli sperret for bruk med andre operatører. Realiteten er at operatører er pålagt å gjøre det gratis mobil.

Til nå har Movistar vært den eneste av de store operatørene som tok et skritt i denne saken. Movistars mobiler kommer gratis fra første øyeblikk.

De andre operatørene gir oss telefonene uten å slippe, men vi kan følge en prosedyre for det. Selv om de til tross for alt belaster oss litt for administrasjonskostnader, for eksempel.

Husk at å slippe mobilen ikke betyr at vi kan avstå fra vår permanentkontrakt, som vi må oppfylle.

Slik låser du opp mobilen

For dette trenger vi koden IMEI, som vil be oss om å gi oss opplåsningskoden. IMEI er et identifikasjonsnummer på terminalen vår som vi kan finne i konfigurasjonen eller fysisk på boksen eller bak batteriet.

Når vi har IMEI, vil vi sende den til operatøren, og de vil gi oss utgivelsesmetoden for mobilen vår.

Lås opp Vodafone Mobile

Når det gjelder Vodafone, er det nødvendig å være oppdatert med betalingen og at varigheten er avsluttet. Du må ringe 123 for å be om utgivelsen, og det vil koste oss 8 euro.

Lås opp Orange Mobile

Du må være ferdig med oppholdet. Kostnaden for denne tjenesten er 9 euro hvis linjen er en kontrakt og 5 euro hvis den er forhåndsbetalt. Det vil være nødvendig å ringe nummeret 902 879 009, fra mandag til fredag ​​fra klokka 21.00 til 22.00. Kostnaden for samtalen er 0,48 cts / min.

Lås opp Movistar-mobil

I teorien vil det ikke koste oss noe (tidligere kostet det rundt 20 euro), og vi kan be om koden når som helst. For dette ringer vi 1004 og de vil be oss om litt informasjon.

Lås opp Yoigo Mobile

Yoigo slipper mobilen til andre selskaper når de utfører en portabilitet, så lenge den ikke overstiger 50 euro i utgivelseskostnader. For å gjøre dette, må du sende en gratis tekstmelding til 622. Yoigo bruker tjenestene til DoctorSIM.