Last ned disse bakgrunnsbilder til din iPhone

Last ned disse bakgrunnsbilder til din iPhone

Denne uken har vi tenkt å ta med vår tradisjonelle artikkel om bakgrunnsbilder en aktuell dedikasjon: plass. Denne siste mandagen hadde vi nyheten om landing av romføleren Insight på den røde planeten, etter en reise på 6 måneder og 7 minutter med endelig hjerteinfarkt der den landet på overflaten av vår naboplanet.

Av samme grunn har vi tenkt at denne uken kan være den mest passende for deg å dekorere iPhonen din med disse kunstneriske rekreasjoner av noen bakgrunnsbilder. Som du ser er de bakgrunnsbilder med stor visuell innvirkning og som får oss til å flykte. Hvis du vil se hvordan de er, ikke nøl med å ta en titt på dem.

Det kan interessere deg | Eksisterte de virkelig? Dette er de sjeldneste Apple-enhetene

Last ned disse bakgrunns bakgrunnsbilder til iPhone

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

Slik legger du et nytt bakgrunnsbilde på iPhone

Å endre bakgrunnsbilde er en veldig enkel prosess, og du vet sannsynligvis allerede hvordan du gjør det, selv om vi detaljerte det for de som ikke vet hvordan de skal gjøre det eller som er en nykommer i iOS. For å endre det må du ha lastet ned midlene først, og når dette er gjort, følg ruten justeringer>Bakgrunn>Velg en annen bakgrunn. Du velger om du vil ha den på den låste skjermen, startskjermen eller begge deler, og du kan begynne å glede deg over dem.

Hvis du likte det, håper vi det var slik, dette variert utvalg av bakgrunnsbilder til din iPhoneIkke glem å besøke oss slik at ingen av dem slipper unna deg og du alltid er klar over de som er mer fasjonable. Vi har en bred og komplett seksjon som du kan se fra denne lenken, og som du garantert vil elske. Vi venter på deg neste uke med mer spektakulær bakgrunn for din iPhone eller iPad!