Last ned disse blendende neon bakgrunnsbilder til din iPhone

Last ned disse blendende neon bakgrunnsbilder til din iPhone

Du vil bli forelsket i dagens iPhone bakgrunnsbilder, vi har hentet inspirasjon fra en oppfinnelse fra det tjuende århundre, neonlys. Og når vi ser etter hvilke som kan være best egnet, har vi funnet et sted som tilbød ganske mange. Vi sitter igjen med 7 av dem, en for hver dag i uken, er det greit?

De vil sikkert tiltrekke seg oppmerksomhet, så ikke nøl med og last dem ned. I neste avsnitt forteller vi deg hvordan du gjør det. Har du allerede sett en av dem som du liker mer enn en annen? Sannheten er at vi har blitt forelsket, og det er det flere av iPadizate-teamet som Vi har dem allerede på iPhonene våre. Gjør det samme!

Det kan interessere deg | IPhone-salget vil ikke komme seg før i 2020

7 neon bakgrunnsbilder til din iPhone

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

Slik installerer du et nytt bakgrunnsbilde på din iPhone

Å bytte bakgrunnsbilde er noe veldig enkelt å gjøre, og du vet sannsynligvis allerede hvordan det gjøres, selv om vi detaljerte det for de som ikke vet hvordan det skal gjøres eller som er en nykommer i iOS. For dette må du ha lastet ned artikkelmidlene først, og når dette er gjort, må du følge ruten justeringer>Bakgrunn>Velg en annen bakgrunn. Du velger selv om du vil på den låste skjermen, startskjermen eller begge deler, og du kan begynne å glede deg over dem.

Som alltid håper vi at de har vært til din smak, de ser virkelig bra ut og gir det forskjellige utseendet du trenger så mye. Med disse midlene som vi har utarbeidet, vil du ikke bare vise frem iPhone, men vil du sette pris på at enheten din ser ut som en annen. Og hvis du vil se alt vi har publisert angående bakgrunnsbilder, må du ta en titt. Siden vi allerede forbereder utvalget til det neste, inviterer vi deg til ikke å gå glipp av avtalen vår. Vi venter på deg med de beste bakgrunnsbilder til iPhone!