Last ned disse fantastiske bakgrunnene til iPhone nå

Last ned disse fantastiske bakgrunnene til iPhone nå

Vi er fremdeles med bakrus fra presentasjonen av de nye iPhonene. Det er bare et par dager igjen til å glede seg over dem i første person og å sette pris på hvordan de er i butikkene. Apple har gjort en veldig sterk innsats i år, selv om vi fortsatt må sjekke hvordan de vil oppføre seg på daglig basis.

I mellomtiden, vi har utarbeidet et utvalg av varierte fond, men vi vet at du kommer til å elske dem. Dagens forslag følger ikke noe spesifikt tema, de har ganske enkelt fått oppmerksomheten vår og vil se ut som aldri før på enheten din, uansett hva det måtte være. Du vil sette pris på at de lyser som aldri før hvis du har en med en OLED-skjerm.

Det kan interessere deg | Dette er batterikapasitetene til iPhone XS, XS Max og XR

Last ned de mest varierte bakgrunnsbilder til din iPhone

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned


å laste ned

å laste ned

Hvordan kan jeg installere dem?

Det er en veldig enkel prosess, det kan ikke være enklere å endre bakgrunnsbilde på iPhone. For dette må du ha lastet ned midlene først, og når dette er gjort, følg ruten justeringer>Bakgrunn>Velg en annen bakgrunn. Du velger om du vil ha den på den låste skjermen, startskjermen eller begge deler, og du kan begynne å glede deg over den.

Vi håper de har vært til din smak, fordi OLED-skjermen på iPhone, den nye iPhone XS og XS Max er spektakulær. Og ikke fratre deg selv, de ser bra ut på hvilken som helst iPhone. Med disse midlene som vi har forberedt, vil du ikke bare skryte av telefonen, som du kan gjøre daglig, men du vil gi den et helt annet preg.

Vi ønsker at de har vært til din smak, vi ringer deg neste uke hvor Vi vil komme tilbake til ladningen med andre spektakulære bakgrunnsbilder for Apple-enhetene dine. Faktisk forbereder vi det allerede med stor entusiasme! Sørg for å følge oss for ikke å gå glipp av dem. Vi vil vente på deg!

via | iphonehacks