Last ned disse fantastiske gratisappene for iPhone bare i dag

Apples app-butikk, App Store, gir oss en god del programmer som vi kan bruke på vår iPhone eller iPad og at de alltid klarer å automatisere oppgaver, gjøre livet enklere eller gi oss litt underholdning.

Og du bør vite at det alltid er ledende applikasjoner som blir betalt som bli gratis i en begrenset periodeDette er de vi presenterer i dag, så ikke utsett nedlastingen og installer dem så snart som mulig på din iPhone eller iPad.

Det kan interessere deg | YouTube lanserer et imponerende mørkt tema for iPhone: hvordan aktiverer du det?

Flipper

Det er en fotoredigerer lar deg komponere dem i form av et speil, det har mange muligheter, og kreasjonene dine vil overraske alle. I dag er gratis!

Bitcoin Convert

Cryptocurrencies er veldig fasjonable, og med dette nyttige verktøyet kan du konvertere Bitcoin til enhver type virtuell eller ekte valuta, til kunne kjenne valutakursen som brukes.

PetMoji Sticker Maker

Hvis du kjeder deg over klistremerkene eller emojiene du vanligvis bruker og har et kjæledyr, er dette fra nå av favorittapplikasjonen din. Det er den beste måten å hylle din lodne følgesvenn og tilpasse meldingene dine på en morsom måte.

Hav av torg

3D-puslespill er en klassiker som aldri kan gå glipp av på iPhone eller iPad. Det er veldig enkelt å spille og den har nivåer slik at du ikke blir lei, mer enn 100!

Cuecard

Det er ingen bedre måte å huske oppgaven din enn å gjøre det. gjennom en app som denne. Produktivitet og design trenger ikke å være i odds. Cuecard vil være din må-ha!

Stickyboard 2

Vi avslutter vårt forslag i dag med den digitale versjonen av den berømte Post It of a lifetime, med tillegg at disse er gratis og mye mer konfigurerbar enn tradisjonell. Ikke gå glipp av det!