free estadisticas Saltar al contenido

Last ned favorittvinene dine før de forsvinner

abril 29, 2020

De siste dagene er den forestående nedleggelsen av Vine-plattformen blitt offisiell, på grunn av de nylige økonomiske problemene som Twitter har vært igjennom.

Selv om plattformen snart skal stenge, selskapet lover at videoene vil forbli lagret på serveren. Imidlertid, hvis du vil forhindre, i dag skal vi vise deg hvordan du lagrer favorittvinene dine på iOS- eller macOS-enheten din raskt og enkelt.

Det kan interessere deg | Slik navigerer du fra låseskjermen

Et av problemene du kan støte på flertallet av applikasjonene for å laste ned Vine-videoer er at de har en freemium-modell, noe som betyr at du til slutt blir bedt om å betale for å fortsette å laste ned favorittvideoene dine.

Vinedownloader

Jeg kom nedlasting av vinstokker

Dette er den typiske måten å laste ned Vines. Operasjonen er ganske lik sidene som er tilgjengelige for å laste ned videoer eller lyd fra YouTube, siden du må bare legge lenken til vintreet som du vil laste ned og klikke på "Last ned".

Vi anbefaler | AirPods kommer på markedet på slutten av året

Avhengig av internetthastigheten og vekten til videoen, bør du få den lastet ned om noen sekunder på harddisken til datamaskinen din.

arbeidsflyt

nedlastning av arbeidsflyt vinstokker

Hvis du er en av dem som bruker Workflow veldig ofte, Du kan legge til en måte for ønsket Vines å bli lastet ned automatisk til enheten din. Hvis du vil legge til dette alternativet, er det bare å laste ned DENNE strømmen.

Det kan interessere deg | Apple vil revolusjonere markedet med en fleksibel iPhone

Når du har lagt den til Workflow, trenger du bare å kopiere lenken eller Klikk på "Del med …" og kjør med Workflow, som vil lagre Vine i galleriet ditt.

Andre apper for iOS

Beste iPhone 6s Plus-apper

Selv om disse applikasjonene kan gi oss flere tilbakeslag enn normalt, Vi er her for å tilby deg de beste alternativene til å lagre Vines på rullen på enheten din.

Video Downloader for Vine

Jeg kom nedlasting av vinstokker

Denne applikasjonen koster oss bare 0,99 euro, men den lar oss laste ned alle vinstokkene på en ubegrenset måte. Den veier 5MB og er tilgjengelig for alle iOS-enheter. I tillegg har den en veldig god poengsum i App Store.

Vi anbefaler | Apple satser på Helse ved å ansette de beste legene i verden

Hvis du vil laste ned det, bare klikk på denne lenken.

Jeg kom på TV

Jeg kom på TV

I motsetning til appen som er nevnt ovenfor, dette er gratis, selv om det inkluderer betalinger i applikasjonen å kjøpe sjetonger, som tar bort nok fortjeneste, har også reklame.

Her under lar vi lenken for deg å laste ned appen.

Vi anbefaler | Apple skal regne denne mannen

twitter-vine-økning-limit-sekunder-3 "bredde =" 640 "høyde =" 360 "klasse =" aligncenter størrelse-stor wp-image-188482 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2016/ 06 / twitter-kom-økning-limit-sekunder-3.jpg 640w, https://t.ipadizate.es/2016/06/twitter-vine-aumento-limite-segundos-3-320x180.jpg 320w "størrelser = "(maks. bredde: 640px) 100vw, 640px" /></p>
<p>Vi håper at du med disse appene kan redde de vinrankene som fikk deg til å elske applikasjonen på hjulet ditt. <strong>Dra fordel før den er stengt for alltid!</strong></p>
<p><em>Har du allerede prøvd en? Fortell om opplevelsen din i kommentarfeltet!</em></p>
<p>Spor | IPhone-nyheter</p>
<p></p>

<div class=

0 Compartir