contadores Skip to content

Last ned iOS 7 Beta 4 for iPad, iPad Mini, iPhone og iPod Touch

Apple fortsetter i et veldig bra tempo med utviklingen av iOS 7. Den fjerde betaen var forventet å komme sist mandag, men muligens på grunn av angrepet på utviklerportalen lanserte selskapet endelig betaen bare en uke senere.

ios-7-samtaler

Nå som det er tilgjengelig er det på tide å gjøre det installer denne nye versjonen og begynn å teste med alle slags apper. Apple vil at alle utviklere skal teste den nye betaen og begynne å jobbe for at appene deres skal fungere ordentlig med den nye versjonen av operativsystemet.

Selvfølgelig ser selskapet også ut til å få testet og rapportert selve operativsystemet i tilfelle feil, stabilitetsproblemer og mer.

De første vurderingene som vi har kunnet lese og førstehåndsverifiseringen, får oss til å se det denne nye versjonen av iOS 7 er mye mer raffinert, at stabiliteten har blitt bedre og det ytelsen er langt overlegen i forhold til tidligere betas. Dette er selvfølgelig gode nyheter.

ipad-ios-7

Så lar vi deg være med lenker for å laste ned beta 4 av iOS 7 for alle kompatible enheter. Som alltid påpeker de at det ikke anbefales å installere denne betaen på enhetene våre med mindre vi vet godt hva vi gjør. Det er ikke en endelig versjon, så mange problemer kan oppstå under installasjonen eller regelmessig bruk.

Koblinger for å laste ned beta 4 av iOS 7 for iPad, iPad Mini, iPhone og iPod Touch

iOS 7 Beta 4 for iPad 4

iOS 7 Beta 4 for iPad Mini

iOS 7 Beta 4 for iPad 3

iOS 7 Beta 4 for iPad 2

iOS 7 Beta 4 for iPhone 5

iOS 7 Beta 4 for iPhone 4S

iOS 7 Beta 4 for iPhone 4

iOS 7 Beta 4 for iPod touch 5G

Hvis ryktene stemmer, Apple kunne lansere ytterligere to betas før Golden Master-versjonen. I tilfelle lanseringsfrekvensen er den samme som de har fulgt så langt, kan dette indikere at vi i løpet av de neste fire ukene vil se to nye betas, og at Golden Master-versjonen om seks uker kunne komme, en kandidatversjon som skulle bli versjonen slutt som ville bli distribuert kort tid etter.

Blir vi litt over 6 uker fra lanseringen av iOS 7? Fristene er i tråd med de som ble kunngjort av Apple under presentasjonen av iOS 7 på den siste WWDC.