contadores Skip to content

Last ned iOS 7 Beta 5 for iPad, iPad Mini, iPhone og iPod Touch

Apple har tatt seg opp tempoet og har med en drøy uke med forskjell gitt ut en ny beta av iOS 7. Dette er den femte betaen som Apple har lansert siden den kunngjorde operativsystemet i den siste WWDC og er et skritt til før den endelige versjonen kom.

ios7-1

Som forrige betas (bortsett fra den første). Denne betaen er kompatibel med alle enhetene som vil være kompatible med den endelige versjonen, det vil si:

  • iPad 4.
  • iPad 3.
  • iPad 2.
  • Ipad mini.
  • Iphone 5.
  • Iphone 4s.
  • Iphone 4.
  • iPod Touch 5G.

Beta kan installeres på hvilken som helst av disse enhetene, selv om vi alltid sier installasjonen anbefales ikke, men vi er veldig sikre på hva vi gjør. Dette er en uferdig versjon, en testversjon av en utvikler, så det kan være mange problemer med den under bruk. Det er den femte versjonen som er utgitt, noe som sikrer at den er mer optimalisert enn den forrige, men selv om den ennå ikke er en endelig versjon. I tilfelle du ikke helt vet hva du gjør, anbefaler vi ikke å installere det.

Koblinger for å laste ned beta 4 av iOS 7 for iPad, iPad Mini, iPhone og iPod Touch

ios-71

iOS 7 Beta 5 for iPad 4

iOS 7 Beta 5 for iPad Mini

iOS 7 Beta 5 for iPad 3

iOS 7 Beta 5 for iPad 2

iOS 7 Beta 5 for iPhone 5

iOS 7 Beta 5 for iPhone 4S

iOS 7 Beta 5 for iPhone 4

iOS 7 Beta 5 for iPod touch 5G

multitasking-ios-7

De første vurderingene vi har kunnet lese om denne nye betaen, er at iOS 7 er det mer stabil og kjører jevnere på enheter. I tillegg er det også funnet nye funksjoner og små endringer i forhold til forrige versjon. For eksempel er bakgrunnsbildet når oppstart av enheter nå er svart eller hvitt, avhengig av fargen på enheten. Menyikonene for Innstillinger-appen har endret seg, mange apper som mislyktes med de forrige betas, fungerer nå normalt og mange andre ting som vi vil kommentere iPadizate.

Hva synes du om iOS 7? Liker du eller ønsker du at alt fortsetter som før?

Det er offisielt!

Bekreftet! Apple vil feire en Keynote neste 10. september der den endelige versjonen av iOS 7 og en og annen iPhone blir presentert. Kanskje iPhone 5C, kanskje iPhone 5S eller til og med iPhone 6 … Selv om det også er rykter om iPad 5 og iWatch. Hva vil Apple overraske oss med denne gangen?

Vil du følge Keynote live med oss?

Se Keynote LIVE med iPadizate