Last ned iOS 9.3.4 for å fikse sikkerhetsproblemer

Last ned iOS 9.3.4 for å fikse sikkerhetsproblemer

Etter å ha gitt ut noen få betaer av iOS 9.3.3 på enhetene våre, har Apple nettopp gjort iOS 9.3.4 tilgjengelig for oss for å løse noen sikkerhetsproblemer som den forrige versjonen forårsaket på både iPhone og iPad. Denne oppdateringen kommer to uker etter utgivelsen av forrige versjon, og selskapet definerer den som en veldig viktig forbedring i sikkerhet for alle brukere. De som har kommet tilbake fra iOS 10 beta, er velkomne til en tryggere verden.

Uten å vente, slapp Apple nettopp en oppdatering på bare 25,1 MB for å laste ned via OTA eller via iTunes. Cupertino-selskapet har ikke ønsket å røpe hvilke problemer det har løst med dette Oppdater. Muligens er dette den siste versjonen før utgivelsen av den definitive iOS 10 neste måned, når iPhone 7 og dennes eldre bror blir presentert for den vordende offentligheten.

iOS 9.3.4 oppdatering

iOS 10 vil bringe nye funksjoner som vil heve brukeropplevelsen på iOS til grenser som aldri er nådd før. Vi kan allerede med større stolthet si at vi har det sikreste, mest komplette, flytende og lønnsomme mobilsystemet for alle nåværende og fremtidige. Hvis du har en iPhone eller en iPad, Jeg anbefaler at du oppdaterer til iOS 9.3.4, fordi sikkerheten til enheten din nå er i spørsmål.

I følge 9to5Mac, denne mindre oppdateringen Kunne tjene til å fjerne Jailbreak fra iOS 9.3.3 som kom ut for noen dager siden, og som har hatt mange aktive brukere i spesialiserte nettverk i denne forbindelse. Jailbreak av iOS 10 gjorde også et skumt utseende, men vi har fremdeles ikke 100% sikre nyheter om bruken av den i den nyeste versjonen av systemet som alle foretrekker.