Last ned meldingsapper for Android

Android-enheter er bestselgerne i løpet av julen, til et poeng av å representere 70% av det europeiske mobilmarkedet. Enhetene som topper listen er HTC One, Samsung Galaxy S4 og LG G2, mens deres billigste versjoner er Samsung Galaxy S4 mini og LG Optimus L5 2 – som de mest etterspurte blant folk.

WhatsApp, multiplattform-meldingsapplikasjon.

Hvis du begynner å bruke en Android-enhet etter julebordet og vil dra nytte av utstyret ditt med applikasjoner som virkelig er en luksus, kan du dra nytte av å gjennomgå vår del av meldingsprogrammer for Android-enheter, da vi vil diskutere det beste – noen av dem allerede forhåndsinstallert.

Google ble kjent for søkemotoren og e-posten “Gmail”, som har flere og flere funksjoner, etiketter og filtre som gjør at bruken kan konfigureres på en mer personlig måte. Lagringsnivået har økt over tid og forbedret seg, så mange lagrer unødvendig post.

Nylig lanserte søkegiganten “Hangout”, sitt eget SMS-meldings- og sende- og mottakssystem. Tanken var å implementere det i Android på en slik måte at brukeren kunne få tilgang til alt innholdet fra ett sted og under synkronisering av e-post og søkemotoren. De fleste smarttelefoner har en egen applikasjon for å administrere SMS, hver med et spesifikt nivå av tilpasning, slik at vi kan velge den som best passer våre behov når vi snakker med noen.

Nedenfor gir vi en liste over applikasjoner som vil hjelpe deg å holde kontakten med dine bekjente og venner.

Hva skjer

Dette er en av de mest brukte applikasjonene i hele verden, og det er grunnen til at mange plasserer det som den mest effektive måten å komme i kontakt med venner. Det gode med dette systemet er at det er multiplattform, det betyr at vi kan snakke med venner som har samme operativsystem, iOS eller til og med Windows Phone. Tilkoblingen er laget av Wi-Fi eller 3G.

Selv om det opprinnelig var en gratis applikasjon, endret senere skaperne den og leverte den i et år uten kostnad, etter at denne tiden kostet $ 0,99 per år. Alle de grunnleggende behovene vi har i et meldingsprogram dekkes med denne applikasjonen. Vi kan sende tekst, video, musikk, talemeldinger, gruppechat osv.

Assosiasjonen til WhatsApp lages gjennom mobilnummeret vårt, så vi trenger ikke ha navn eller passord. Siden det kan brukes med Wi-Fi-signaler, unngår vi til og med internasjonale kostnader, noe som gjør det til en god reisefølge.

En del av fordelene med denne applikasjonen er i hvor enkelt det er å bruke og konfigurere, kontra andre tjenester der vi trenger kompliserte tall som til slutt ingen ender opp med å lære. Andre kan ha kjøpt en Samsung-enhet og vil se ChatOn automatisk vises, men er det verdt det? Denne applikasjonen er veldig godt designet, nå også multiplattform og med nyttige funksjoner som en oversetter.

Last ned WhatsApp

Kik

KIK – meldingsapplikasjon for Android

Med mer enn 80 millioner brukere er Kik et program som vi ikke kan ignorere. Akkurat som WhatsApp er det et program for flere operativsystemer med mange eksklusive funksjoner.

På mange måter er det ganske likt WhatsApp, for eksempel muligheten til å sende bilder, ha gruppechatter og til og med kunne søke på YouTube via lenker, tegninger og andre. Noe av det mest spesielle er å kunne laste ned South Park-uttrykksikoner.

Ulike “memes” kan opprettes og sendes fra Kik. Alternativet til denne applikasjonen vil være “SnapChat”, men vi får se det senere. I denne applikasjonen trenger vi ikke å dele telefonnummeret vårt, siden vi bruker navn og passord for å identifisere oss. Denne applikasjonen er kostnadsfritt.

Last ned Kik

Skype

Skype – meldingsapp for Android

Dette er en applikasjon som startet med en lovende fremtid på datamaskiner, men senere nådde mobile enheter med stor suksess. Etter kjøpet av Skype av Microsoft, endret ting seg litt, så nå kan vi ordentlig si at det er et av de beste verktøyene i verden for å ringe videosamtaler.

Dette er mer enn en samtale- og videokonferansetjeneste, da meldinger støttes fullt ut med inkludering av sendinger og noen animasjoner inkludert. Gruppesamtale er et alternativ som er tenkt på Skype, i tillegg til videomeldinger.

Forbindelsen til Skype kan gjøres gjennom etablering av brukernavn og passord, og også gjennom bruk av e-post fra Microsoft eller Windows Live. Denne applikasjonen er gratis å bruke, selv om du kan belaste kreditt for å ringe lokale eller internasjonale samtaler.

Last ned Skype

Snaphat

SnapChat – Android-meldingsapp

Dette systemet er veldig nyttig for å dele bilder med venner privat, i tillegg til at de ikke kan publiseres andre steder. Med denne applikasjonen blir bildet tatt og sendt umiddelbart, så vi må velge hvem vennene våre skal være i systemet med tillegg av “selvdestruksjon” i det samme programmet.

Bildene og videoene kan sendes og i løpet av få sekunder blir mottakerne varslet på sine egne mobiler. Endring av fotografiene er også mulig, men på en veldig begrenset måte, så det anbefales ikke. En liten mengde tekst kan legges til, i tillegg til endrede bilder for å fremheve noen områder.

Last ned SnapChat

Facebook Messenger

Facebook Messenger – meldingsapplikasjon for Android

Dette er en av applikasjonene som ikke kan mangle på en telefon, selv om den mange ganger kommer forhåndsinstallert inkludert på mobilen. Hvis du ikke har det, kan du laste ned det og se hvordan det fungerer. Det beste av fordelene er muligheten for å få kontakt med Facebook – noe som var åpenbart gitt navnet sitt – der vi håper å kunne være i kontakt med våre nærmeste venner, familie og kolleger, noe vi kan gjøre fra selve nettstedet, men som er enklere fra mobil.

Dette systemet sender ikke bare tekst, men støtter også sending av bilder og talemeldinger. I den samme meldingen vises et lite bilde av personen vi snakker med, selvfølgelig vil dette bildet være det med profilen, så applikasjonen blir gjort enda mer vennlig.

Last ned Facebook Messenger

Twitter

Twitter – meldingsapplikasjon for Android

Twitter er en må-ha-applikasjon, en som vi absolutt alle liker for det faktum at den lar oss skrive opp til 140 tegn og ingenting annet. Dette sosiale nettverkssystemet har forårsaket en vold og er mye brukt over hele verden, av en grunn Facebook prøvde å kjøpe det nylig. De som ønsker, kan laste ned det og prøve det, de kommer garantert ikke til å angre.

Vi har inkludert det som et meldingssystem på grunn av det faktum at det tillater sending og mottak av private meldinger, selv om det riktig er en del av sosiale nettverk i stedet for en kommunikasjonsapplikasjon.

Last ned Twitter