Last ned Moovit 5.0 for å bli smartere på offentlig transport

Google Maps er kanskje den mest populære navigasjonsapplikasjonen, men i byer er det ofte ikke det beste alternativet. Så nå kan du det Last ned Moovit 5.0 for å bevege deg smartere med offentlig transport. Enten det er metro, buss eller tog, takket være denne appen vil du nå din destinasjon så raskt som mulig.

Med Moovit trenger vi bare √• indikere stedet vi skal, og appen vil foresl√• ruter som kombinerer tilgjengelige linjer. Ved √• bruke Moovit vil vi bevege oss rundt i byen som eksperter, selv om vi ikke vet det, noe viktig med tanke p√• kompleksiteten i dagens kollektivtransport. Men det som virkelig skiller Moovit ut er n√łyaktigheten til dataene dine.

Citymapper, den essensielle appen for bytransport

Hvis du laster ned Moovit 5.0 vil det ikke indikere de teoretiske timeplanene, men appen viser den virkelige tilstanden til transportnettet til enhver tid, inkludert forsinkelser og hendelser. Dette er mulig fordi det konsulterer data fra transportoperat√łrer, og ogs√• brukerne selv indikerer i appen uforutsett, for √• hjelpe resten av samfunnet.

Den nye Moovit 5.0 er fullstendig redesignet med det formål å tilby et grensesnitt som tilpasser seg behovene til brukerne. Det er mulig å angi en adresse du skal gå til, men også å konsultere de nærliggende bytransportstoppene eller å gjennomgå informasjonen på alle linjene på en ordnet måte.

Bilde - Last ned Moovit 5.0 for å bevege deg smartere på offentlig transport

Moovit jobber i 36 spanske byer, og du kan ogs√• laste ned den for utenlandsreiser, siden den vil guide deg i det byn√¶re transportnettet til mer enn 1200 byer i 67 land. Hvis du noen gang har mistet deg i byen fordi du ikke retter opp planene for tog-, buss- eller metrolinjer, er her en perfekt l√łsning.

Vi overlater linkene til last ned den nye Moovit 5.0, en smart måte å bruke offentlig transport på. Det er en gratis app, som du kan få i de offisielle Google Play og App Store-butikkene. Her er lenkene:

  1. Last ned Moovit 5.0 for Android

nedlasting

  1. Last ned Moovit 5.0 for iPhone / iPad

nedlasting

Hva synes du om Moovit 5.0? Skal du laste ned denne appen for å få mest mulig ut av offentlig transport i byen din?

Google Maps legger til fanen “Taxi”