Last ned nå de nye iPad Pro bakgrunnsbildene som ble presentert i går

Last ned nå de nye iPad Pro bakgrunnsbildene som ble presentert i går

I går hadde vi et nytt Apple-arrangement, og for å si sannheten, etterlot det en god smak i munnen. I det lærte vi detaljene om hva som vil være de nye produktene som Cupertino-selskapet begynner å selge innen kort tid. Ingenting mindre enn den nye MacBook Air, en fornyet versjon av Apple Pencil med trådløs lading og den mest forventede, iPad Pro.

Minimalistisk design, USB-C-tilkobling som bringer dem enda nærmere Mac, Face ID og A12X-prosessoren som er sensasjonen for alle benchmarks. Vi har tenkt at det beste er det har de nye bakgrunnsbildene til det som ble presentert i går, som du helt sikkert vil elske.

Det kan interessere deg | Dette er den nye Apple Pencil 2 med minimalistisk design og trådløs lading

Last ned bakgrunnsbilder til den nye iPad Pro

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

Slik installerer du et nytt bakgrunnsbilde på iPad

Å bytte bakgrunnsbilde er noe veldig enkelt å gjøre, og du vet sannsynligvis allerede hvordan det gjøres, selv om vi detaljerte det for de som ikke vet hvordan det skal gjøres eller som er en nykommer i iOS. For dette må du ha lastet ned artikkelmidlene først, og når dette er gjort, må du følge ruten justeringer>Bakgrunn>Velg en annen bakgrunn. Du velger selv om du vil på den låste skjermen, startskjermen eller begge deler, og du kan begynne å glede deg over dem.

Som alltid håper vi at de har vært til din smak, de ser virkelig bra ut og gir det forskjellige utseendet du trenger så mye. Gårsdagens grunntoner etterlot oss en veldig god smak, og vi gleder oss til å ha disse produktene i butikkene. Med disse midlene som vi har utarbeidet, vil du ikke bare vise frem iPad, men vil du sette pris på at enheten din ser ut som en annen. Siden vi allerede forbereder utvalget til det neste, inviterer vi deg til ikke å gå glipp av avtalen vår. Vi venter på deg med de beste bakgrunnsbilder til iPhone eller iPad!