Lekker iPhone 5S og iPhone Mini, Video iOS 7 for iPad, LTE og mer

Last ned og videolinker til iOS 7 Beta 2 for iPad, iPhone og iPod Touch

Litt etter litt lærer vi alle hemmelighetene som Apple har integrert i beta av iOS 7 for iPad og iPad Mini.

For øyeblikket har vi allerede gitt en visuell gjennomgang av det nye grensesnittet til operativsystemet for Apple-nettbrett, og vi har også funnet integrasjon med Flickr og Vimeo, men det er mer, mye mer.

ios7-ipad-ipad-mini

Apple gjør det bare enkelt å laste ned betas for folk eller selskaper registrert med utviklerprogrammet, men som vanlig tar det ikke lang tid å vises pakker som inkluderer komplette betas, og de er tilgjengelige for alle som er interessert.

Så forlater vi deg lenker for å laste ned denne andre betaen av iOS 7. Denne gangen skjer det ikke som med den første betaen som bare var tilgjengelig for iPhone og iPod Touch, denne gangen er den også tilgjengelig for iPad og iPad Mini.

Med denne andre betaen er nå iOS 7 beta tilgjengelig for alle enheter som vil være kompatible når den endelige versjonen slippes neste høst. Takket være dette vil utviklere kunne teste appene sine i virkelige miljøer (selv om det er under en beta), sjekke at alt fungerer riktig og i noen tilfeller tilpasse kreasjonene sine til det nye designet og dra nytte av de nye API-ene som operativsystemet integrerer.

Video av iOS 7 beta 2 som kjører på en iPad

I videoen som følger med disse linjene, kan du se Andre beta av iOS 7 som kjører på en 9,7-tommers iPad Med tillatelse fra folket på 9to5mac Er det ikke virkelig imponerende? Gleder du deg ikke til å installere den endelige versjonen på nettbrettet, smarttelefonen eller spilleren?

Koblinger for å laste ned beta 2 av iOS 7 for iPad, iPad Mini, iPhone og iPod Touch

iOS 7 Beta 2 for iPad mini

iOS 7 Beta 2 for iPad 4

iOS 7 Beta 2 for iPad 3

iOS 7 Beta 2 for iPad 2

iOS 7 Beta 2 for iPhone 5

iOS 7 Beta 2 for iPhone 4S

iOS 7 Beta 2 for iPhone 4

iOS 7 Beta 2 for iPod touch 5G

Operativsystemet er ennå ikke ferdig, og det er mulig at under bruksfeil kan det oppstå dårlig ytelse, for høyt batteriforbruk eller andre typer tilfeldige problemer. Hvis du ikke vil ha problemer, er det best å vente på at den endelige versjonen blir utgitt, siden dette er en beta-versjon, en versjon som ikke skal installeres med mindre du virkelig vet hva du gjør.