Last ned suksessen til Nintendo Animal Crossing: Pocket Camp for iPhone nå

Etter suksessen til andre titler som Pokémon GO og Super Mario RUN, vender Nintendo tilbake til striden med en svært etterlengtet tittel på mobile plattformer. Vi snakker om Animal Crossing: Pocket Camp, et spill som allerede er tilgjengelig i App Store.

Nintendo kunngjorde lanseringen av Animal Crossing: Pocket Camp for omtrent en måned siden, bekreftet selskapet tittelen skulle lande 22. november.

Den offisielle lanseringsdatoen for Animal Crossing: Pocket Camp er flyttet opp en dag, så i dag Du kan nå laste ned spillet hvor som helst i verden.

Det kan interessere deg | Nintendo forsinker lanseringen av Animal Crossing for iOS

Funny Animal Crossing Camping: Pocket Camp

I Animal Crossing: Pocket Camp for iPhone og iPad får du muligheten til å leve et magisk, morsomt og unikt eventyr på en campingtur som du må administrere.

Dermed kan du tilpasse alle slags elementer på tomten din. Spillet inneholder også forskjellige incitamenter for flere spillere, siden det lar deg besøke tomtene til vennene dine og utforske rekreasjonsområder for å møte andre bobiler.

Det kan interessere deg | Animal Crossing: Pocket Camp, suksessen til Nintendo, kommer til din iPhone

Last ned Animal Crossing: Pocket Camp

Du kan få den nye Nintendo-tittelen, Animal Crossing: Pocket Camp, på din iPhone og iPad gjennom følgende nedlastingswidget. Det er gratis!

Animal Crossing: Pocket Camp av Nintendo er et “freemium” klassespill. Jeg mener, det er gratis, men inneholder kjøp i appen. Uten tvil er det en veldig glad og morsom tittel som vil glede millioner av spillere over hele verden. Har du lastet det ned allerede?