Last ned TVSofa for å se serier som du fremdeles kan

For uker siden så vi hvordan administratorene av Seriespepito og Peliculaspepito portaler ble arrestert av det nasjonale politiet. Etter nedleggelse av det som er to av de mest brukte nedlastingsnettstedene i Spania for å få tilgang til nettinnhold, stiller vi til din disposisjon en liste med flere alternativer, men I dag skal vi snakke om TVSofa, et program for å se serier på iOS-enheten din.

Spanias regjering gjennomførte nylig en reform av åndsverkloven der de øker straffene for de som støtter piratkopiering på internett, uavhengig av om det er musikk, filmer, serier og til og med videospill. Dette påvirker også sider og apper som TVSofa som markedsfører nedlastingslenker som inneholder beskyttet innhold, med bøter på opptil € 600 000 og fengsel, noe som forårsaker forsvinning av Google Nyheter i vårt land og mange lenker til nettsteder som Series.ly.

tvsofa-series-iphone-ipad-2

Inntil nylig hadde vi også andre alternativer som Bandi.ly, som forsvant for noen måneder siden fra App Store, men i dag er det fortsatt alternativer som du kan bruke som TVSofa, som vil endre seg for å tilpasse seg den nye loven. Det er en applikasjon som brukes av mer enn 80 000 brukere, hvorav omtrent 10 000 er daglige eiendeler. I dag forteller vi deg mer om dette alternativet, og vi inviterer deg til å laste ned og prøve det.

TVSofa, en app du ikke kan gå glipp av hvis du liker serier og filmer

TVSofa-applikasjonen finner du i App Store, der den gjentatte ganger har blitt topp 1 i vårt land og mesteparten av tiden har den vært blant de ti beste i kategorien Underholdning. Hvis du ikke kjenner henne ennå, og du liker serier og filmer, følg med.

The Clash Soft, skaperne av TVSofa, ønsker ikke å risikere og planlegge trekke søknaden fra App Store 30. desember 2014, men inntil da kan du fortsette å laste ned gratis. Så hvis du ikke har det ennå, eller du tror at en av vennene dine eller bekjente kan være interessert, skynd deg og ikke gå tom for det.

tvsofa-series-iphone-ipad-3

Skaperne av TVSofa ønsker å gjøre det klart at de totalt avviser den nye loven om åndsverk fra Spanias regjering. På den annen side påpeker de at både distributører og produsenter må innse at fremtiden til den bransjen er i nettverket og ikke i fysiske formater som DVDer, så de bør tilpasse seg endringen som har skjedd med musikk. .

Når den ene døren lukkes, åpnes en annen

TVSofa er et flott alternativ, og skaperne er sikre på at en modell som denne kan fungere uten problemer i et land som vårt. På den annen side påpeker de at tjenesten ikke vil forsvinne for alltid, da de håper å lansere en ny applikasjon mellom slutten av januar og begynnelsen av februar neste år.

Den nye appen vil være veldig lik TVSofa, men den vil ha en annen forskjell og vil ikke vise direkte lenker til innhold. Gjennom den vil du kunne administrere din Series.ly-katalog og andre funksjoner som vi vil bli kjent med senere.

Hvis du allerede hadde TVSofa eller planlegger å laste ned den før 30. desember, bør du vite det den vil fortsette å fungere etter den datoen, selv om den ikke blir oppdatert mer, og den ikke vil være tilgjengelig i App Store, som kommentert i uttalelsen gitt av The Clash Soft.