Uncategorized

Last ned WhatsApp 2.12.7 for iOS med favorittmeldinger

Hvis du bruker WhatsApp på din iPhone, bør du vite at en ny versjon allerede er tilgjengelig for nedlasting. WhatsApp 2.12.7 for iOS bringer en interessant nyhet, den av merk meldinger som favoritter.

I tillegg til denne lille nyheten som vi ikke har sett så langt i mindre versjoner, bringer den nye versjonen av WhatsApp forbedringer og feilrettinger for å forbedre driften og stabiliteten i operativsystemet.

Favorittmeldinger

Denne nye funksjonalitet er bare til stede for øyeblikket i iOS så hvis du er en Android-bruker, må du vente på at en ny mindre oppdatering eller til og med en ny versjon vil bli utgitt på Google Play.

Det siste er mindre sannsynlig at det forekommer siden det relativt nylig ble kunngjort at en ny versjon av WhatsApp på Google Play med den rare forbedringen og den lille nyheten.

Bilde - Last ned WhatsApp 2.12.7 for iOS med favorittmeldinger

Derfor må vi fortsette å vente et par uker til for å se om WhatsApp for Android lanserer denne lille nyheten eller om den er eksklusiv for iOS, noe vi tror ikke vil være slik, og at vi før eller senere vil se det på Android.

Litt etter litt fortsetter WhatsApp å forbedre og introdusere forbedringer og små innovasjoner som de fremragende meldingene som, til tross for at de er en app som har feil og det rare sikkerhetshullet, Det er fortsatt en av de mest brukte applikasjonene i verden.

Det er allerede mer enn 900 millioner brukere som bruker WhatsAp, og det er av en grunn, til tross for alle alternativene som finnes og de beste som er, fortsetter WhatsApp å være det mest brukte og lastet ned.

Har du allerede oppdatert WhatsApp på din iPhone?

Last ned WhatsApp 2.12.7 for iOS

nedlasting

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU