Lavpris-iPhone-en kunne blitt distribuert for de første ordrene

Sannheten er det manzana Han har ikke sagt noe ennå, men alt peker på det faktum at i høst i presentasjonshendelsen der vi håper at eplefirmaet vil presentere sin iPhone 5s-telefon, vil den rimeligste terminalen til merket også være tilgjengelig. I dette tilfellet snakker vi om billig telefon av blokken igjen fordi vi snakker om at i denne saken fra Kina rapporterer de at tilsynelatende de første ordrene for telefonen allerede ville ha forlatt fabrikken.

Han iPhone lav pris Den kunne blitt distribuert for de første ordrene, som ville ha kommet ut som vi allerede hadde forestilt oss fra fabrikken hvor iPhone 5s-terminalen er satt sammen og de nåværende til nå. Sannheten er at denne informasjonen er den eneste som for øyeblikket ville bekrefte avhandlingen om at Foxconn ville ha de første enhetene på billig telefonen klar, men med så mye tidligere informasjon og lekkede bilder av smarttelefonen, ville det virke ganske rart at det ikke var en ekte telefon.

Uten tvil har vi mer og mer tvil om at iPhone lav pris Han kommer til å være med oss ​​på grunn av det faktum at det i tidligere år var lekket mye informasjon om det, men jeg tror at de aldri har vært så tydelig som nå, og det har heller ikke skjedd en holdningsendring så stor som Apple angående produksjonen av iPad mini og en iPod Touch til lave kostnader. Jeg tror Apples billige telefon er rett rundt hjørnet. Hva tror du?