Lavpris-iPhone ville komme i fem farger i følge ryktene

Dette er et non-stop. For de som ikke hadde nok med kontroversen oppstått av iOS 7-tema og muligheten eller ikke muligheten for å jailbreaking Apple-operativsystemet, ryktene om de neste utgivelsene av Cupertino blir ikke stoppet, og i dette tilfellet gir vi deg et nytt bilde og litt ekstra informasjon om terminalen. Selv om det er best å starte i begynnelsen, fordi vi fra fangsten som har lekket inn i nettverket, vet at iPhone Lite eller iPhone til en lav pris Den kan komme i nøyaktig opptil fem farger som de som er vist rett over.

Gjerne iPhone Lite eller iPhone til en lav pris det er i hvert fall ifølge ryktene et sikkert spill fra Apple, og at med den forrige lokkingen av iPod Touch til lave kostnader, kan det indikere for oss at en del av selskapet ønsker å gi et nytt preg til Apple, og at det er enheter i katalogen som passer for alle typer av det offentlige. Men det er ikke nyheten, for i dag vet vi at de fleste kilder snakker om en billig telefon som er tilgjengelig i mellom fire og seks farger.

Men vi vet noe annet om denne lave kostnadsterminalen, fordi nesten alle som snakker om den antar at iPhone Lite eller iPhone til en lav pris Den kommer med en skjerm uten retina på cirka 4 tommer, og at dets ytre vil være laget av de samme materialene som fulgte med i iPhone 3GS. Kom igjen, vi vil merke veldig godt forskjellen mellom dette og din iPhone 5s.