Legg til Instagram filtrene Gucci Beauty, Adidas Originals, Off-White og Kylie Cosmetics

Hvis du bruker Instagram flittig vil du gjerne vite hvordan legg til dine historier filtrene Gucci Beauty, Adidas Originals, Off-White og Kylie Cosmetics. 4 filtre som de færreste kjenner og som er moderat skjult.

Her skal vi fortelle deg hvordan skjule disse filtrene som du kan se bedre ut enn noensinne på Instagram og i Stories-publikasjonene.

Slik finner du og bruker motefiltre på Instagram

Dette er originale filtre som fortsetter sagaen som Instagram offisielt lanserte tilbake tidlig i juli 2018 i appen sin.

Gucci Beauty

Bilde - Legg til Gucci Beauty, Adidas Originals, Off-White og Kylie Cosmetics-filtre på Instagram

Et filter for å oppnå et uvanlig utseende i det minste for tiden vi lever nå. For å få dette eksklusive filteret for Instagram, må du følg den offisielle kontoen til @GucciBeauty.

Når du følger tellingen, gå til historiene dine og i maskeseksjon, se etter den av Gucci. Dette filteret skal komme ut enten på slutten av alt eller i begynnelsen.

Hvordan fikse de vanligste Instagram-feilene

Dette Gucci-filteret setter en parykk av tiden renessanse eller barokk så karakteristisk.

Off-white

Bilde - Legg til Gucci Beauty, Adidas Originals, Off-White og Kylie Cosmetics-filtre på Instagram

I tilfelle du ikke vet at dette er nok et upublisert filter for Instagram. Off-White er beretningen om motedesigner Virgil Abloh, en ung skaper som debuterer på internasjonale catwalks.

Dette filteret ble lansert i dagene før Paris Fashion Week, og med det kunne brukere gjennom augmented reality prøve seg på nye solbriller fra samlingen deres.

Hvilke betydninger har “liker” på Instagram?

For å få dette filteret, må du gjøre det følg @off____White på Instagram. I det øyeblikket du legger “off” og en understrek, vil det automatisk telle.

På denne måten, og etter å ha klikket på “Følg”, vil du få deres eksklusive filtre for å gi et annet og originalt preg til historiene.

Adidas Originals

Hvem kjenner ikke Adidas sportsklærmerke? Vel, hun har også eksklusive filtre for Instagram, og prosedyren ligner det forrige filteret.

Bilde - Legg til Gucci Beauty, Adidas Originals, Off-White og Kylie Cosmetics-filtre på Instagram

For å få Adidas-filteret, må du bare gjøre det følg din offisielle konto På Instagram @Adidasoriginals, og automatisk vil legge til filteret ditt og du kan bruke det når du vil i historiene dine.

Pass på! Adidas gir ikke bort 3000 par sko til jul, det er en svindel

Kylie Cosmetics

Noe rart og inkongruøst vises i dette filteret for å få en filter som utgjør på 2 sekunder med Kylies kosmetiske linje, må du følge den offisielle Instagram-kontoen til liten av Kardashian.

Bilde - Legg til Gucci Beauty, Adidas Originals, Off-White og Kylie Cosmetics-filtre på Instagram

Inkonsekvent, fordi det logiske ville være å følge redegjørelsen for merkevaren, ikke skaperen. Men vel, vær som det kan gå til Instagram og kjenne til disse unike filtrene du må følg den offisielle kontoen til @Kyliejenner og når du åpner historier, vises filtre.

Hvis vi etter å ha fulgt de forskjellige kontoene, har gitt deg å legge til skjulte filtre, kan du ikke finne dem. Vi anbefaler at du avslutter appen og venter noen minutter. De serverer også nesten alle triksene vi gir deg her, vi vet allerede at Instagram noen ganger gir feil uten noen åpenbar grunn.

Hvis du av en tilfeldighet ikke vil følge disse kontoene, men du vil bruke de skjulte filtrene, kan du gjøre det klikk på “Prøv det” når du ser det i noen historier. Dette vil automatisk legge dem til i profilen din til Instagram sletter dem.

Nå vet du hvordan du får tak i skjulte Instagram-filtre og endre utseendet ditt med filtrene Gucci Beauty, Adidas Originals, Off-White og Kylie Cosmetics.

Hvorfor ser jeg beskjærte Instagram-historier?