Lei Jun er den “kinesiske Steve Jobs” som spiser Apple

Sikkert mange av dere har hørt om Xiaomi, det kinesiske selskapet for øyeblikket revolusjonerer markedet for smarttelefoner, nettbrett og bærbare maskiner. Lei Jun er grunnleggeren av selskapet, som har erkjent å være inspirert av Apple, men aldri har prøvd å etterligne teknikkene.

Han er kjent som den “kinesiske Steve Jobs”, selv om han ikke er begeistret for det kallenavnet. Sammenligninger med epleselskapet har kommet fram fra Lei Jun sine egne uttalelser, der han tilsto det Mi4-smarttelefonen din er mye bedre enn iPhone, i tillegg til den bemerkelsesverdige likheten mellom disse enhetene.

Xiaomi regjerer i Kina, er et merke som revolusjonerer teknologisektoren og gradvis ekspanderer i land som Taiwan, Singapore og India. Vi er ikke overrasket over at de har spist Apple i salg i Kina, siden terminalene deres har utmerkede funksjoner til en virkelig lav pris, som også selges på nettet for å redusere kostnadene.

Med hver dag som går, får Xiaomi mer styrkeVi har fortsatt fortalt deg om Xiaomi MiBand, det smarte armbåndet for 10 euro. Det gjør imponerende ting, som å utmatte eksistensen av Xiaomi Mi4 på bare 37 sekunder eller selge 50 000 MiPads på bare 4 minutter.

Vi står overfor et selskap som er bryte rekorder Og det beste av alt, dette har bare begynt. Lei Jun, presidenten for Xiaomi, har ikke tenkt å sammenligne seg med iPhone på noe tidspunkt, men erkjenner at den siste terminalen hans er bedre.

Hva synes du om Xiaomi? Ser du fremtiden i Spania?