Leket Healthbook-ikon, den påståtte nye iOS 8-appen som kan ha et forhold til iWatch

Sports- og helsesektoren selger stadig mer

Du vil ikke ha lagt merke til at i disse solfylte dagene og de gode temperaturene går du ut på gaten og du ser mange mennesker som driver med sport. Noen løper, andre går, andre sykler, men alle bryr seg om helsen deres. Og er det Moten til å drive med sport og ta vare på deg selv er ikke bare redusert til de gale menneskene i treningsstudioet eller til de som vil starte “bikinidriften”..

Nå, nesten halvparten av befolkningen utøver minst en idrett. Den som har fått flest følgere har faktisk kjørt. Sannheten er at med dette navnet høres det flott ut, men i virkeligheten kommer det til å løpe for å brenne de akkumulerte fettene, fjerne porene og bli litt slitne. Til alt dette må vi legge til helse og selvfølgelig kunne sette på de sosiale nettverkene våre det vi har gjort.

healthbook-iwatch-3

Sosialt og sport er mer samlet enn noen gang, kanskje dette er en grunn til at bærbare og kvantifiserende er så vellykkede. Å vite hvor mange kilometer du går daglig, hvor mye du sover og å kunne dele den med andre er en merverdi som mange av oss liker. Samsung, LG, FitBit, Nike og andre har innsett dette og har benyttet seg av tiden en stund.

Healthbook kunne synkroniseres med iPhone og påstått iWatch

ios-8-Healthbook

Apple derimot har tatt litt lengre tid, men ifølge lekkasjen fra det kinesiske nettstedet Weibo ser det ut til at de kommer til å komme inn på markedet på en stor måte. Og er at ikonet for det som vil være Apple helsesenter, Healthbook, som etter min mening vil være noe som et Samsung S-Health-datasenter, har blitt filtrert. Visstnok vil iPhone samle inn de skritt vi har tatt, km tilbakelagt, søvnstimer og la oss enkelt observere den og kunne dele den, og til og med konkurrere mot vennene våre i ekte Game Center-stil.

Dette er alle forutsetninger, men hvorfor ønsker vi den appen hvis ikke? Vel, på andre tanke, er det kanskje en ting som vil gjøre mye for deg. Vi kaller denne tingen jeg ser. Vi vet allerede at Apple har ansatt helseeksperter, Nike-ingeniører eller sveitsiske urmakere for et nytt produkt. ¿Og hvis dette produktet hadde kvantifiseringsmuligheter som kunne forsterkes med iPhone?

iwatch-concept-5

Vi fortsetter selvfølgelig med spekulasjonene, men det er det bare tre måneder igjen til den første betaen av iOS 8 ble lansert Og vi er allerede ivrige etter å se hva den neste iOS-oppdateringen har i vente for oss. Vi håper at lekkasjene ikke stopper, og at vi kan vite så mye som mulig om den neste programvaren som er tilgjengelig for vår iPhone og iPad.