Leket iPad Air 3-skjema med integrert flash

Leket iPad Air 3-skjema med integrert flash

Det var lenge siden vi h√łrte noe om iPad Air 3, den neste generasjonen av Apples 9,7-tommers nettbrett som skulle utgis i 2016. Inntil n√•, siden et bilde med ordningen som tilsvarer iPad Air 3 er blitt filtrert, som avsl√łrer veldig interessante nyheter.

I f√łlge tidligere rykter vil ikke iPad Air 3 ha 3D Touch-teknologi p√• skjermen, men det ville v√¶re en nyhet p√• baksiden. I f√łlge ordningen som lekket gjennom Twitter, iPad Air 3 ville ha en innebygd blits ved siden av hovedkameraet.

iPad Air 3 med blitz.

Personen som har ansvaret for filtrering av ordningen har vært Twitter-brukeren Steve Hemmerstoffer, som har en ganske god merittliste når det gjelder lekkasjer av teknologiske enheter. Ja, Steve kommenterer at han ikke er sikker på påliteligheten til skriften, men fortsatt deler dette bildet som det er mulig å få en ide om hvor Apple kan gå.

IPad Air 3 ville ha en innebygd blitz på baksiden

Det må sies iPad Air 3 er nettbrettet som det amerikanske selskapet tar lengst med å lansere på markedet, og er at den vanlige fornyelsessyklusen er ett år. Mens iPad Air 2 er den lengstvarende modellen på markedet, lanserte Apple iPad Mini 4, så vel som iPad Pro.

I f√łlge ordningen er den eneste bemerkelsesverdige endringen som vil v√¶re utenfor de typiske interne forbedringene p√• maskinvareniv√• ville v√¶re den f√łrste iPad som har en integrert blits p√• baksiden ved siden av kameraet. N√•r det gjelder interi√łret, forventes iPad Air 3 √• ha en ny prosessor, mer RAM eller kamera med h√łyere oppl√łsning.

Resten av eksteri√łrdesignen til iPad Air 3 ville ikke endret seg med hensyn til den forrige modellen ville beholde formen, st√łrrelsen, tykkelsen og h√łyttaler- og knappoppsettet.

Ryktene antyder at iPad Air 3 kan presenteres sammen med Apple Watch 2 og iPhone 6c (eller 5se) i en Keynote neste mars. Så vi må vente med å se hva som endelig skjer og om Apple presenterer det i mars eller ikke.

Tror du at iPad Air 3 blir slik? Hva tenker du om ideen om å ha en innebygd blitz?