Leket skjult betalingssystem i Facebook Messenger for iOS

Facebook Messenger kunne tilby et betalings- og pengeoverføringssystem

Facebook Messenger ser ut til å ha alt klart for la venner sende penger til hverandre. Det Mark Zuckerberg må gjøre er å aktivere funksjonen, i henhold til skjermbilder og video tatt med Cycript-utforskningsappen iOS utviklingsverktøy av Andrew Aude, en student i datavitenskap i Stanford.

Messenger betalingsalternativ lar brukere sende penger i en melding som ligner på måten de kan sende et bilde. Brukere kan legge til et debetkort i Messenger, eller bruke et de allerede har i Facebook-arkivene sine. Du må introdusere en PIN-kode som også finnes i applikasjonen for større sikkerhet rundt betalinger.

Det er uklart om Messenger vil tjene penger ved å kreve et lite gebyr for pengeoverføringer, eller tilby funksjonaliteten gratis for å øke bruken av den uavhengige chat-applikasjonen. Det virker som bak det ville være David Marcus, den nye sjefen for Facebook Messenger som var president for PayPal .

facebook-messenger-betalinger

Facebook Messenger-betalinger kan konkurrere med Venmo, PayPal, Square Cash og andre likviditetsapplikasjoner.

Blir det en annen konkurrent for PayPal?

Facebook-konsernsjef Mark Zuckerberg sa under fortjenestekontrollen i 2. kvartal det ”Over tid vil det være en viss overlapping mellom Messenger og betalinger. Betalingsstykket vil være en del av det som vil bidra til å lykkes og hjelpe folk som deler med hverandre og samhandler med virksomheter. Imidlertid oppfordret han Wall Street til ikke å komme for nær, ettersom det fremdeles er mye tidligere arbeid å gjøre.

Tilstedeværelsen av betalingskode i Messenger ble først oppdaget av sikkerhetsforsker Jonathan Zdziarski forrige måned. Aude sier at han bruk Cycrypt for å gjenopprette i Messenger-kode for iOS på din iPhone jailbroken og aktiverer betalingene for å kunne ta opptakene og videoen. For øyeblikket har de fra Facebook ikke ønsket å komme med uttalelser om det, så vi må vente litt lenger.

facebook-messenger-betalinger-2

For øyeblikket vet vi ikke når det vil være mulig å begynne å bruke dette nye betalingssystemet. Vi vet heller ikke hva prisene og avgiftene vil bli belastet for å utføre disse operasjonene. Og det er ganske logisk å tenke det denne typen operasjoner vil ikke være gratis, mye mindre. Som påpekt av TechCrunch, selv om hackeren som har oppdaget denne funksjonen ikke har funnet noen type referanser til prisene på denne tjenesten, vil vi sikkert finne en minimumspris for hver pengeoverføring vi foretar, men det gjenstår å se.

Foreløpig er det på tide å vente før du svarer på spørsmål og vite hva forholdene til denne antatte nye tjenesten som FB vil tilby vil være. Vi vil helt sikkert ha flere nyheter om det de kommende ukene, og vi vil kunne vite nye detaljer. Tror du at vi vil se et pengeoverføringssystem og betalinger på Facebook Messenger?