Lekkasjer i siste øyeblikk: dette vil være den nye volumindikatoren til iOS 13

Vi er kl Få timer etter Apples WWDC 19 startet og vi venter alle på de mange nye funksjonene som kommer til selskapets nye operativsystemer. Vi har allerede fortalt deg alt vi håper å se i iOS 13, watchOS 6 og macOS 10.15, men vi kommer helt sikkert til å ha flere overraskelser i ettermiddag.

Sikkert iOS 13 vil være den sentrale aksen til hovednotatet og den som tar mest minutter, er det viktigste operativsystemet til Apple for tiden. Vi forventer gode nyheter, og en av dem kunne ha lekket i løpet av få timer etter å ha blitt offisielt presentert. Det handler om ny volumindikator som vil erstatte den nåværende HUDen som er så hatet av alle.

Dette kan være den nye volumindikatoren

Den gjeldende iOS-volumindikatoren, den som vises midt på skjermen hver gang vi skru volumet opp eller ned, har ikke endret seg på mange år. Det er et av de elementene som foreløpig ikke gir mening siden den skjuler en stor del av skjermen.

Vi vet at Apple kan gjøre det bedre, og en av de første ryktene som dukket opp om iOS 13 indikerte at Apple kom til å endre denne indikatoren. Vi visste ikke nøyaktig hvordan det skulle bli, men nå Ben Geskin har publisert et lekket bilde av iOS 13 der den nye indikatoren kan sees.

Som han selv antyder, er det imidlertid en veldig tidlig versjon av iOS 13 utgitt tidlig i mars for intern utvikling slik at alt kunne endres. Fra 9 til 5mac tror de at denne indikatoren vil være noe mindre og vil være plassert på den andre siden av skjermen, ved siden av volumknappene.

Geskin har selv laget et par konsepter som viser de to mulige variantene:

Vi vet ikke nøyaktig hvordan det vil ende opp som den nye iOS 13-volumindikatoren, men det er ganske tydelig at det endelig vil endre seg og den vil ikke lenger oppta midten av skjermen.