Lekte bilder av mørk modus på Facebook for Android

Han mørk modus kommer snart til Facebook for AndroidDette er i det minste det som snart kan skje fordi forskjellige bilder nettopp har blitt filtrert som viser hvordan designen ville se ut i forskjellige deler av applikasjonen når nevnte modus er aktivert.

Facebook er en av få applikasjoner som fremdeles motstår å ha mørk modus og som har nådd økosystemet for apper som eies av det, vi har allerede sett hvordan Instagram har mørk modus, samt WhatsApp og til og med WhatsApp Messenger, men det sosiale nettverket tilbyr det ikke ennå.

Det kan være i ferd med å endre seg, men ikke bare for versjonen av Facebook for Android, men Facebook for iOS kunne også snart glede seg over mørk modus fordi vi også så noen bilder for ikke så mange uker siden av hvordan det ville bli implementert.

Slik ser du venneforespørsler sendt på Facebook

På bildene av Android-appen ser vi det mørkegrå farge dominerer, det er ikke en dyp svart. Vi ser at det påvirker praktisk talt alle deler av det sosiale nettverket, så det vil ikke ha noe å si om du er i en persons profil, i konfigurasjonen, viser publikasjoner på veggen din, etc.

Bilde - Facebook for Android: dette blir mørkemodus

Det gjør det bruk av hvitt skrifttype, som er den som skiller seg mest ut, samt den blå fargen på ikonene når vi er i en av seksjonene. Sannheten er at bildene ser veldig bra ut og mange brukere vil sette pris på å kunne aktivere det i miljøer med lite lys.

Men, datoen da den mørke modusen kommer er ukjentmed tanke på at det ser ut til at den allerede er godt utviklet og kan være den endelige versjonen, er det sannsynlig at Facebook vil lansere dette nye designet for sin mobilapp på Android før og senere.

Fakta om Covid-19 og forbedringer

Bortsett fra den mørke modusen, viser en annen bildeserie flere funksjoner som snart vil nå Facebook-appen for Android.

På den ene siden har vi en forbedring i funksjonaliteten til tiden du bruker på Facebook, et avsnitt der du kan se hvor mye tid du bruker på det sosiale nettverket, med mulighet for å aktivere lydløs modus, påminnelser, relaterte varsler, etc.

Bilde - Facebook for Android: dette blir mørkemodus

På den annen side finner vi en ny seksjon som vil tilby data om Covid-19 lokalt ved hjelp av numeriske grafer.

De kunne for eksempel se tilfeller i ditt område og over hele verden, slik at du kan ha et raskt og sammendragt syn på utviklingen av pandemien uten å måtte gå til andre kilder. I tillegg tilbyr den data fra de siste 7 dagene, ukene og så videre.

Slik skriver du inn Facebook automatisk uten å sette passord

Via: 9To5Google

Tabla de contenidos