Lenovo ThinkPad T440s, grundig gjennomgang

Når Lenovo ThinkPad T440s når hendene våre, finner vi stor entusiasme for å evaluere den og se hva den var i stand til. Ved første øyekast ser det ut som et virkelig upåklagelig produkt, hovedsakelig fordi Lenovo har fullstendig redesignet dette arbeids ultrabooket. Noen av de mest interessante endringene som vi kan merke er det nye batterisystemet, som virker mer innovativt enn i tidligere versjoner.

Lenovo ThinkPad T440s

Design

Da ThinkPad T440s først kom til syne på kontoret, utover de typiske kommentarene som “det ser bra ut å være en ThinkPad”, var det mange komplimenter som Lenovos opprettelse fikk, som ser ut til å ha kommet litt ut av boksen. kanoner etablert i tidligere modeller. Produktchassiset er rent og strømlinjeformet; tykkelsen på ultrabooken er omtrent 15 mm, og vinkelen er subtilt nedover. Når det gjelder det ytre utseendet, er fargen den markedsføres veldig hyggelig og varm.

I den nye designen har ikke kvaliteten på materialene blitt kompromittert, T440s er i en viss grad ultralett, veier 1,56 kg og er enkel å transportere og bruke hver dag, så den vil ikke ta mye plass på kontoret eller i vesken vår. På toppen finner vi litt karbonfiber, mens basen er laget av en magnesiumlegering. Det føles sterkt, trygt fra materialene det er laget av, uten sprekker eller andre ulemper. Et av de beste aspektene ved denne ultralysen er dens konstitusjon.

Tastaturet er motstandsdyktig mot søl, så Lenovo-ledere har utviklet et dreneringssystem som gjør at overflødig vann kan fjernes gjennom baksiden – der datakretsløpet ikke blir berørt under noen omstendigheter (for å oppnå dette er det enn å koble fra enheten og la den tørke.)

thinkpad-t440s Lenovo ThinkPad T440s

I motsetning til hva som skjer i andre ultrabooks, har Lenovo ThinkPad T440s noen uvanlige egenskaper i sitt segment, vi har VGA-utgang, et Gigabit Ethernet-kort, smartkortleser, Mini DisplayPort, 3 USB 3.0, SD-kortleser, port for hodetelefoner og et SIM-spor hvis du vil glede deg over mobiltilkobling. VGA vil betjene oss når vi ikke har en Mini DisplayPort-kabel, mens Ethernet vil betjene oss når vi ikke har tilkobling via WiFi.

Smartkort er ikke helt nyttige, men de brukes fremdeles i noen regjeringskontorer. Innenfor sikkerhetsdelen finner vi en fingeravtrykksskanner ved siden av tastaturet og en pålitelig plattformmodul på hovedkortet.

Et annet av ultrabooks sterke kommentarer er faktum å ha et avtakbart batteri, en veldig flat skjerm med en utmerket visningsvinkel, en dockingport, en dobbel navigasjonsmetode som bruker Touchpad og TrackPoint, 802.11ac trådløse nettverk og et tastatur. som perfekt kan klassifiseres som det beste på markedet.

Funksjoner på Lenovo ThinkPad T440s

thinkpadt440s-backlit Lenovo ThinkPad T440s

Modellene som kan fås fra Lenovo er ganske gode, siden du generelt kan velge enheter som har 256 GB SSD-lagring, så vel som skjermer fra 1600 × 900 px til de som utvikler Full HD. Det foretrukne operativsystemet til selskaper som Lenovo er Windows 8, så vi bør forvente at vårt også kommer med dette systemet.

Prosessoren har ansvaret for en Intel i5-4300U, 8 GB Ram-minne og integrert Intel HD 4400-grafikk. Den medfølgende prosessoren er bra, men husk at det er en inngangsmodell, men de som ønsker mer strøm kan alltid Velg den kraftige Intel i7 4600U og med tilleggsramme (opptil 12 GB). Den mest basale modellen tilbys med konvensjonelle harddisker i stedet for SSD-er.

Testene som ble utført på Lenovo ThinkPad T440s, viste at den er mer enn i stand til å utføre oppgavene som vanligvis må utføres på et kontor, for eksempel redigere bilder, jobbe med små videoer (redigere) og lage noen presentasjoner. .

Resultatene fra testene som ble gjort i Blender3D, 3DMark og CrystalDiskMark var ganske solide, så Lenovo T440s er ikke en datamaskin som gir lave forventninger. Under regelmessig bruk blir ikke ultrabooken for varm, selv når du blir bedt om overlegen ytelse, håndterer systemet overflødig varme veldig bra, selv om vi skal jobbe hardt, er det bedre å bruke det på en hard overflate.

Skrive og bla på ThinkPad 440s

thinkpadt440s Lenovo ThinkPad T440s

Tastene er lange og kan lyses manuelt med to intensitetsnivåer, mens overflaten forblir den samme som noen gang og ikke krever mye presentasjon. “Skift” -tastene er ganske lange, “Slett” -tasten er plassert på høyre side, mens “slett” dominerer øvre høyre side blant resten. Vi elsker berøringen av tastene, fordi de har den reaksjonen vi forventer av et tastatur når vi skal skrive.

Det eneste aspektet vi ikke likte er inkludering av markørene, ettersom de er for små for folk med store fingre. De er omgitt av side opp og ned-tastene, noe som gjør det enkelt å berøre en annen ved en feiltakelse.

T440s batterilevetid

thinkpadt440s-brow Lenovo ThinkPad T440s

Hvis tastaturet er stjernen til dette teamet, er batteriet dets medfølger. Lenovo har tenkt at det er en god idé å dele opp det konvensjonelle batteriet i to 3-cellers batterier, ett plassert inne i kabinettet og ett nederst på høyre side. Det interne batteriet vil bare brukes når det eksterne batteriet er helt oppbrukt.

I testene som ble utført innså vi at å ha alt maksimalt, Wi-Fi aktivert og til og med utvikle redigeringsoppgaver, bruk av de kombinerte batteriene ga oss en autonomi på 4 timer og 31 minutter. Det interne batteriet alene gir oss en rekkevidde på 2 timer og 18 minutter. Selv om vi forventer en ytelse nær 5 timer – som vi ser i andre ultrabooks med fjerde generasjon Intel-prosessorer (Dell XPS12) – virker det for oss som et veldig godt merke.

Lenovo ThinkPad T440s pris

Lenovo ThinkPad T440s er en flott ultabook, en som kombinerer et godt nivå av teknologi, allsidighet og også kvalitetskomponenter i forbindelse med innovative ideer. Vekten er veldig bra, den er behagelig å bruke og også tastaturet og batteriet fungerer fantastisk. Prisen er rundt $ 1.778 dollar for å endre, den dyreste modellen vil komme ut for omtrent $ 2.449 omtrent.