Lenovo Yoga Tablet 3 8 ″ er filtrert, et billigere nettbrett og med lengre batterilevetid

Det synes som Lenovo kan forberede en oppdatering av linjen med nettbrett. I dette tilfellet ville de nye tablettene i Yoga-serien være ferdig med en ny modell med spesielle spesifikasjoner, men med Premium-funksjoner, siden de ville ha en ekstra lang batterilevetid.

Lenovo har ennå ikke avduket det nye nettbrettet, men den ukrainske forhandleren Rozetka har gitt ut en produktside for Lenovo Yoga Tablet 3 8 ″, med bilder og et detaljert spesifikasjonsark, så nesten alt er kjent om dette nye nettbrettet.

Lenovo Yoga Tablet 3 8 "

De Lenovo Yoga Tablet 3 8 ″ Den har samme grunnleggende design som de to første modellene i denne serien. I dem vil vi finne den karakteristiske “kickstanden” som vil bidra til å holde den stående, i tillegg til et sylindrisk batteri på den ene siden av nettbrettet.

Det er en viktig forskjell mellom denne modellen og den forrige, den nye Lenovo Yoga Tablet 3 8 ″ den har ingen kameraer foran og bak. På sin plass er et enkelt 8-megapiksel kamera innebygd i batterisylinderen. Kamera som kan rotere 180 grader, på denne måten gir det oss den doble funksjonaliteten til kameraet foran og bak. Det er ikke en banebrytende ide, siden det er noe vi allerede har sett tidligere på andre smarttelefoner, men i dette tilfellet er det en smart løsning som gjør det mulig å redusere kostnadene, alt uten å miste kvaliteten når du tar bilder, tar selfies eller gjør videosamtaler.

Funksjoner på Lenovo Yoga Tablet 3 8 ″

andre Lenovo Yoga Tablet 3 8 ″ funksjoner som vi vil se inkludert i denne enheten, er en Qualcomm Snapdragon 210 firkjerneprosessor, 1 GB RAM, 16 GB lagringsplass og en IPS-skjerm med en oppløsning på 1280 × 800 piksler.

I tillegg har dette nettbrettet også en microSD-kortleser, Wi-Fi, Bluetooth, 4G LTE-tilkobling (ekstrautstyr) og stereohøyttalere foran. Han Lenovo Yoga Tablet 3 8 ″ Det kommer med Android 5.1 Lollipop operativsystem.

I følge produktsiden har den nye nettbrettet et 6200 mAh batteri som skal gi opptil 20 timers driftstid.

Modellen som ble presentert av Lenovo i fjor Lenovo Yoga Tablet 2 8 ″, den fulgte med et batteri på 6400 mAh og en estimert tid på 18 timers batteritid … men denne modellen brukte en Intel Atom Z3745 Bay Trail-prosessor, 2 GB RAM og en Full HD-skjerm, noe som innebar en større kostnad på energi og den påfølgende reduksjonen i batteritid.

Selv om det nye Lenovo Yoga Tablet 3 8 ″ Hvis du har lengre batterilevetid, bør du redusere andre spesifikasjoner bety å senke prisen fra forrige modell, som for tiden selger for rundt 200 dollar.

Vi lar deg være med resten av bildene slik at du kan sette pris på alle detaljene i det nye Lenovo Yoga Tablet 3 8 ″

Lenovo Yoga Tablet 3 8 "

Lenovo Yoga Tablet 3 8 "

Lenovo Yoga Tablet 3 8 "

Hilsen fra dypet av bytene.