Lev hastigheten med CSR Racing 2 Car Racing

Hvis du liker bilkjøringsspill, kan du ikke slutte å prøve den nye tittelen som nettopp har kommet til App Store. Dette er CSR Racing 2 og det vil sikkert ikke forlate noen likegyldige, siden er en del av tidenes racingspillserie.

CSR2 Racing 2 har fantastisk grafikk og ta med deg et iOS-spill et bilspill som skiller seg ut for hyperrealisme. Her forteller vi deg mer informasjon om dette utrolige racingspillet, slik at du endelig kan overbevise deg selv om at du må laste ned og prøve det. La oss gå dit!

CSR Racing 2

Føl hastigheten og adrenalinet med CSR Racing 2

En av tingene du kan gjøre med CSR Racing 2 er lag sammen med vennene dine for å opprette et lag, endre biler slik at de går enda raskere og vinner så mange konkurranser som mulig. I tillegg kan du konkurrere live med andre spillere fra hele verden for å se hvem som er bedre bak rattet.

I CSR Racing 2 har du noen av de mest autentiske og fantastiske superbilene som er tilgjengelige til dags dato. Du kan konfigurere bilene etter din smak, velge farge på maling, dekk, tilpasse bilinnredningen, bremseklave og mye mer.

CSR Racing 2

CSR Racing 2 inkluderer mer enn 50 offisielle biler fra de mest kjente produsentene i bilverdenen, inkludert Bugatti, McLaren, Ferrari eller Lamborghini og mange flere. Hvem sa at du ikke kunne få drømmen din parkert i garasjen din?

Last ned CSR Racing 2 på din iPhone eller iPad

Spillet Den er tilgjengelig helt gratis i App Store, selv om den har integrerte kjøp der du kan skaffe deg ekstra ting. Den er kompatibel med iPhone, iPad og iPod Touch og krever iOS 8 eller en senere versjon av systemet.

Liker du bilkjøringsspill? Har du allerede prøvd CSR Racing 2?