LG D820 eller Nexus 5 nye bilder som er lekket

I følge noen FCC-dokumenter, kan disse bildene som vi viser deg nedenfor være av en ny LG Nexus, og bekrefte også at de er veldig lik den som er i live i Android KitKat-presentasjonen. Faktum er at det at vi ser en ny Nexus snart blir sterkere, det har allerede vært nok spekulasjoner siden presentasjonen av KitKat og flere forvirringer med navnet.

Til nå har vi ikke hatt bilder av selve terminalen, som vi ennå ikke har bekreftet noe eller nesten rykter om, akkurat det de viser oss. Bildene er tatt av komponentene i Phone Scoop fra et sett med dokumenter som ble levert LG FCC, som i sin helhet ble kalt en “klasse 2 tillatelse endring,” siden tilsynelatende LG har bedt om en endring i plasseringen av antennene og annet utstyr.Om designet som i utgangspunktet er det vi kan snakke om, må vi si at det har en liten likhet med Nexus 4 på fronten og veldig lite med en LG G2. Baksiden er ikke så lik den Nexus 4 men det har en utrolig likhet med det vi så i presentasjonen av den nye Android.

Vi kan se volum og strømkontroll på sidene av telefonen og hvordan det ser ut som en IR-sender på toppen av enheten.

Med alt dette sier vi ikke at det er LG D820 som ble oppdaget forrige uke i FCC-databasen, men i så fall vil den ha en 5-tommers skjerm, en Snapdragon 800-prosessor og Android-operativsystem.

Vi må vente litt lenger på å få noen ledetråder for å vite bedre denne nye antatte LG D820, men ikke bekymre deg for at vi vil informere deg.