LG F60, et mellomtoner med 4G

LG presenterer en ny terminal igjen og denne gangen er det en terminal med mellomtrekk funksjoner som bringer 4G / LTE-tilkobling. Det handler om LG F60, en terminal på nesten 5 tommer, og som kommer med den nyeste versjonen av Android.

Tekniske egenskaper til LG F60

Han LG F60 Det er en terminal som har en 4,5-tommers skjerm som har en oppløsning på 800 x 480 piksler, noe som tilsvarer en piksletetthet på 207 ppi. Inni har vi en firekjerneprosessor som fungerer med en frekvens på 1,2 Ghz.

Ledsager et minne 1 GB RAM og den kommer i to versjoner av lagring, på den ene siden har vi 4 GB intern plass og på den andre siden har vi 8 Gb.

Bilde - LG F60, et mellomtoner med 4G

I multimedia-delen finner vi et 5-megapiksel bakkamera og et 1,3-megapiksel foran kamera. Det vil ha et 2.100 mAh batteri, og operativsystemet vil være det Android 4.4.2 KitKat.

Som en nyhet fremheve inkluderingen av 4G / LTE-tilkobling, bortsett fra den vanlige Wi-Fi, Bluetooth osv. Når det gjelder programvare, fremhever også muligheten for å bruke Bank kode for å låse opp terminalen og legge til nye funksjoner til kameraet som lar oss ta bilder med mer lys og ta bedre selfies.

Pris og tilgjengelighet

LG F60 vil være en terminal som vil være tilgjengelig i svart og hvitt, og også med mulighet for å anskaffe Dual-SIM-versjon. Prisen er ukjent, så vel som i hvilke land den offisielt kan kjøpes.

Hva synes du om denne nye LG F60?