LG G Flex, den fleksible og buede skjermen til LG

Gjengi LG G Flex

Vi har snakket i noen uker om ankomst av buede skjermer i smarttelefonens verden. På den ene siden presenterte Samsung forrige uke sin Samsung Galaxy Round. Nå berører de lekkasjene til den nye LG-terminalen med buet skjerm.

Gjengi LG G Flex

Det ser ut til at navnet som denne nye terminalen vil vedta vil være LG G Flex. Denne nye LG-terminalen kan bli solgt, eller i det minste avduket, neste uke. Det er nysgjerrig å se hvordan aksen som LG G Flex skjermkurver ligger på er motsatt eller vinkelrett på den Samsung har brukt i sin Samsung Galaxy Round. Sistnevnte gir et ganske annet utseende til de to terminalene.

Selv om lite er kjent om telefonens spesifikasjoner, peker ryktene på en 6-tommers skjerm. Den buede skjermen gir mer motstand og sies å være en nesten uknuselig skjerm.

Gjengi LG G Flex

Om noen dager vil vi ha to terminaler med buede skjermer og om noen måneder vil vi se om dette forblir en enkel måte, eller om dette virkelig blir vanlig i resten av seriene til alle produsenter. Vi i PlanetaRed.com mener at det grunnleggende kjennetegn ved buede skjermer er deres motstand mot støt og ikke de ekstravagante formene som kan gis til forskjellige terminaler. Vi tror at andre nyvinninger som støv og vannmotstand er mer nyttige enn å ha en telefon i form av Samsung Galaxy Round eller av LG G Flex. Hva tror du?