LG G Flex: lansering i Europa i slutten av februar

Selv om det er den nye LG-terminalen, og som også vil være en av de første til å innlemme en fleksibel skjerm i det generiske markedet, LG G Flex Det er ikke første gang vi snakker med deg på bloggen vår, og det har til og med vært gjenstand for sammenligningene våre, i dag blir det hovedpersonen igjen fordi firmaet har kunngjort lanseringsdatoer i Europa.

I motsetning til de vanlige utgivelsene, kan det ikke sies at i dette tilfellet LG Det var for eksplisitt når vi ga detaljene om lanseringen av LG G2 Flex i Europa. Snarere har de etterlatt oss med mange tvil, spesielt angående ankomsten til den fleksible terminalen til firmaet hans i vårt land, i Spania.

I uttalelsen uttaler selskapet at det forventer det LG G Flex fleksibel skjermtelefon Det blir lansert i omtrent 20 land i Europa samtidig en gang i slutten av neste februar. Noen analytikere påpeker at det vil være 25. februar, men denne informasjonen vises ikke i den korte uttalelsen.

Landene som ble nevnt i den første pressemeldingen var Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Italia, Sverige og Østerrike, men de er langt fra tjue. Gitt den lite informasjonen selskapet ga, kontaktet spanske medier dem for å lære mer om saken og spesielt for å bekrefte ankomst av LG G Flex til våre grenser. Og selv om de ikke har gitt nøyaktig informasjon, er det ment å ankomme på datoer som ligner de i de nevnte landene.

Så for nå er det på tide å vente …