LG G Flex, vi har allerede en presentasjonsdato

LG G Flex, vi har allerede en presentasjonsdato, 3. desember

Invitasjoner til arrangementet som LG har forberedt seg til presentasjonen av LG G Flex De er allerede sendt til media. Arrangementet vil finne sted i Hong Kong og vil være 3. desember. På dette arrangementet forventes LG å presentere sine globale planer for sin buede skjermterminal.

Vi vet allerede at Orange France vil ha LG G Flex neste måned. Det siste kunne indikere at LG G Flex Det kunne nå mange andre europeiske land. Når det gjelder USA forventes det at T-Mobile, Sprint og AT&T har den koreanske terminalen med en fleksibel og buet skjerm. Det er imidlertid høyst usannsynlig at LG G Flex ankommer USA før utgangen av året og sannsynligvis eller vil gjøre det i løpet av første kvartal 2014, da LG forventes å oppdatere terminalen til Android 4.4 KitKat.

Prisen på terminalen i Korea vil være 942 dollar å endre eller 715 euro. Husk at bortsett fra den buede og fleksible skjermen LG G Flex Den har også et foringsrør laget av et selvhelbredende materiale. I tillegg til alt dette har vi allerede laget mange artikler hvor du kan se alle fordelene med denne innovative LG-terminalen.