LG G Pad 8.3 mot iPad Mini Retina – Sammenlignende

Sammenligning mellom LGs nye innsats for å få fotfeste i nettbrettbransjen og iPad Mini Retina

LG har nettopp lansert sin nye firmatsatsing for å få fotfeste i det overfylte nettbrettmarkedet. Selv om selskapet allerede har forskjellige modeller for salg, G Pad 8.3 er den første av selskapets nye nettbrett som det forventes at nye modeller vil bli lagt til som ender opp med å erstatte de tidligere.

I den følgende sammenligningen vil vi møte den nye G Pad 8.3 med stjernetavlen på markedet akkurat nå: iPad Mini Retina. Vil LGs innsats være fast nok til å gjøre iPad Mini Retina redd? Så sjekker vi det ut.

skjerm

Som alltid starter vi med det viktigste aspektet av alle nettbrett. G Pad 8.3 har som navnet antyder en 8,3-tommers skjerm med en oppløsning på 1920 × 1200 piksler med en tetthet på 273 piksler per tomme. Som en helhet har LGs nye spill en ganske anstendig skjerm.

lg-g-pad-83

I kontrast har vi iPad Mini Retina, med en fantastisk 7,9-tommers skjerm med en oppløsning på 2048 × 1536 piksler og 326 piksler per tomme som uten å forringe LGs arbeid langt overstiger det. Det er ingen tvil om at det er veldig vanskelig å låse opp iPad Mini Retina her.

Mål og vekt

Dimensjonene og vekten på G Pad 8.3 er bemerkelsesverdige, og det må erkjennes at selskapet har gjort en innsats for å få en lett og veldig bærbar nettbrett. Den har dimensjoner på 126,5 × 216,8 mm og en tykkelse på bare 8,3 mm. Som helhet får vi en lett tablett på bare 338 gram.

ipad-air

Til tross for de gode tallene på G Pad 8.3, overgår iPad Mini Retina dem igjen, selv om denne gangen med mye strammere tall. Dimensjonene til eplebrettet er 134,7 × 200 mm og en tykkelse på 7,5 mm. Vekten er bare 331 gram.

prosessor

G Pad 8.3 monteres en kraftig Quad Core Snapdragon 1,6 GHz prosessor og 2 Gb RAM. Imidlertid har det lite å gjøre her mot iPad Mini Retina som bokstavelig talt flyr med A7-brikken med en 64-biters struktur, og oppnår ytelse som langt overgår den forrige generasjonen.

eple-a7-chip

Kamera

I dette aspektet finner vi et teknisk slips. Både iPad Mini Retina og G Pro 8.3 har et kamera på 1,3 megapiksler foran og et 5 megapiksler bakkamera. Her må du gå inn for å vurdere andre aspekter som for eksempel kvaliteten på sensoren, blenderåpningen osv. …

Lagringsalternativer

LG-nettbrettet finnes i en enkelt modell på 16 GB lagringsplass, men for å kompensere gir det muligheten for å utvide den plassen gjennom en ekstern lagringsenhet. Det siste finnes ikke i iPad Mini Retina, men det vi har er et mye bredere tilbud: 16, 32, 64 og 128 Gb er kapasitetene vi kan velge vår iPad.

lg-g-pad-83-2

Operativsystem

Dette avsnittet, som jeg alltid vil trekke frem, er så subjektivt at du ikke kan gi et av de to nettbrettene vinneren. G Pad 8.3 har den nyeste versjonen av Android og noen av stjernefunksjonene til LG, som å låse opp skjermen med to kraner i den sentrale delen, osv …

IPad Mini Retina har iOS 7, den nyeste versjonen av Apples mobile operativsystem som er utrolig flytende takket være 64-bits A7-brikken.

Pris

Vi kommer til noen av de viktige aspektene ved ethvert elektronisk utstyr. G Pad 8.3 finner du for € 299, en god pris hvis vi tar hensyn til alle funksjonene vi nettopp nevnte, spesielt den 8,3-tommers skjermen.

lg-g-pad-83-3

Priser for iPad Mini Retina starter på € 389 for 16 Gb kapasitetsmodellen.

konklusjoner

LG G Pad 8.3 har likevel vist seg å være et flott nettbrett Det er fortsatt under spesifikasjonene til iPad Mini Retina. For hjemmebruk kan selvfølgelig begge nettbrettene fungere like bra og vil i stor grad avhenge av hvor villige vi er til å betale prisen for det ene eller det andre.

Hvilken holder du? LG G Pad 8.3 eller iPad Mini Retina?