LG G PRO 2, første ekte bilder

LG G PRO 2, første ekte bilder

Den koreanske produsenten LG bekreftet sist søndag at den neste terminalen LG G PRO 2 Det vil offisielt bli lansert neste februar, selv om det ikke er klart om arrangementet ville være innenfor MWC i Barcelona.

De to bildene som er lekket i en rapport fra Korea viser at den nye terminalen vil ha lydkontroll og låseknapper på baksiden, denne funksjonen ble utgitt av det nåværende flaggskipet til merket, LG G 2 og som senere også ble en del av LG G FLEX.

Som vi ser, er det estetiske bildet av terminalen veldig likt LG G 2. De siste ryktede spesifikasjonene snakket om en 6-tommers skjerm med 1080 × 1920-oppløsning, en Snapdragon 800-prosessor og 3 GB RAM, den vil ha LTE-tilkobling.

Han LG G PRO 2 er etterfølgeren til LG G PRO, Det var den første terminalen til koreanerne som oversteg 5 inches, hvis disse spesifikasjonene blir bekreftet, vil denne terminalen være den andre av merkevaren som har en 6-tommers skjerm etter LG G FLEX, selv om skjermoppløsningen i dette tilfellet ville øke betraktelig med hensyn til den forrige terminalen som hadde 720 × 1280.

Vi kan bare håpe at LG presenterer terminalen og la oss komme i tvil om alle disse ryktene.

LG G PRO 2, første ekte bilder