LG G Pro 2 og LG G3, to nye veldig kraftige smarttelefoner for MWC 2014

Med mindre enn en måned igjen til MWC 2014, fortsetter det å komme lekkasjer og rykter om nye smarttelefoner som vi vil se på verdensmesse. I dette tilfellet vil LG presentere LG G Pro 2 og LG G3, begge arvinger til den nåværende og kraftige LG G2.

La oss se i detaljer hva spesifikasjonene til disse to smarttelefonene til koreaneren vil være.

LG G Pro 2, etterfølgeren til et godt sortiment

Han LG G Pro 2 ville ha en 6 tommers skjerm med en oppløsning på 1920×1080 piksler, som etterlater smarttelefonen med en Full HD-skjerm.

Potensielt vil det ta en Qualcomm Snapdragon 800 Quad Core i følge lekkasjene. Det vi ikke vet for nå, er frekvensen til denne prosessoren. Andre rykter peker allerede på Odin-prosessoren som LG forbereder, som vil ha 8 kjerner, men for dette er det bedre å satse på LG G3.

På den annen side ville den ha 3Gb RAM, et 13 megapikselkamera så vel som forgjengeren og 4G- og NFC-tilkoblingen.

Når det gjelder prisen, vet vi ingenting for øyeblikket i mangel av offisiell bekreftelse fra LG. Vi må vente til MWC 2014 som ble holdt i februar for å vite dette, tilgjengeligheten og alle detaljene.

Bilde - LG G Pro 2 og LG G3, to nye veldig kraftige smarttelefoner for MWC 2014

LG G3, for Galaxy S5!

Han LG G3 Den kommer til å konkurrere med neste Samsung Galaxy S5, og for dette kutter den ikke spesifikasjonene. For det første har den en 5,5 tommers IPS-skjerm med en oppløsning på 2.560 × 1.440 piksler.

Når det gjelder kraft, vil denne glede seg over 8-kjerne Odin-brikke at LG ville forberede seg. Til dette legges 3Gb RAM og gir et utrolig resultat i kraft.

Endelig kameraet ville bli 16 megapiksler Og selvfølgelig ville det komme med minst 4G-tilkobling.

På tilgjengeligheten av LG G3 er det lekkasjer som sikrer det ville komme i mai, noe etter Galaxy S5. Når det gjelder prisen, bekreftet ingenting for øyeblikket.

web: Ubergizmo

Tabla de contenidos