LG G Watch: funksjoner, pris og tilgjengelighet

LG G Watch Det vil være den første klokken som inneholder det berømte operativsystemet for “tilbehør”. De har filtrert ut Mange data om denne enheten.

Bilde - LG G Watch: funksjoner, pris og tilgjengelighet

LG G Watch-funksjoner

  1. Qualcomm APQ8026-prosessor.- Frekvens av 878 MHz.- Modul Bluetooth 4.0.- 400 mAh batteri som 36 timers autonomi ville bli nådd og kunne belastes på bare to timer. Det kan være litt kort på grunn av andre produsenter, men det er ikke dårlig. Hver og en halv dag måtte vi lade klokken.- Alltid på funksjonalitet.- Sensorer som berøringsskjerm, skritteller, lyssensor …- LCD skjerm av 1,65 tommer og 280 x 280 piksler Vedtak.- 4GB av hukommelse internt uten mulighet for utvidelse .- Minne RAM av 512 MB Selv om det kan være en retningslinje for øyeblikket .- Vekten til enheten vil være 61 gram med en total måling på 37,9 x 46,5 x 9,95 mm.

LG G Watch, tilgjengelighet og pris

LG G Watch ville komme på 7. juli i år med en pris på 210 euro. Det virker ganske dyrt avhengig av egenskapene den har, men det er absolutt ikke noe veldig vanlig, og du kan ikke be om fordelene som en smarttelefon har siden den fremdeles er en multifunksjonsur og ikke trenger mer enn det den har for å utføre visse funksjoner.

Tabla de contenidos