LG G Watch R, LGs sirkulære smartur er nå offisiell

For en stund siden analyserte vi LG G Watch, og vi har innsett kvaliteten som smartklokke av selskapet, selv om designet for mange har vært en stor fiasko og de satset på en bedre fremtid med lanseringen av Moto 360.

Motorola har mistet mange poeng ved å velge å lansere klokken så sent, LG har gått foran med et overraskende trekk, the LG G Watch R. Hvis vi snakker om Android Wear, må vi huske på at R-versjonen av denne enheten er en direkte konkurranse for Google, siden den har et veldig likt utseende som for en konvensjonell klokke, selv om vi ikke vet dens faktiske størrelse.

Bilde - LG G Watch R, LGs sirkulære smartur er nå offisiell

Vi kan se hvordan på håndleddet føles bra og det ser veldig ut som en vanlig klokke, vi må ta hensyn til at selv om det kan forvirre oss, står vi overfor en Android Wear med alle mulighetene dette innebærer.

Skjermen på LG G Watch R

LG Display har lagt alt kjøttet på grillen for å få en 1,3-tommers sirkulær skjerm med en oppløsning på 320 x 320 piksler som bruker plastisk OLED-teknologi.

Vi må ta hensyn til at skjermen opptar 100% av frontflaten og det er ikke noe sted å plassere sensorer, skjermen hviler på en ramme i rustfritt stål og har en 22 mm lærreim som kan byttes mot forskjellige.

LG G Watch R-funksjoner

I tillegg til en flott skjerm har LG G Watch R IP67-sertifisering så det vil være mulig å fordype det uten problemer i en halv time på en dybde mindre enn en meter (i ferskvann).

Inni i klokken finner vi et Snapdragon 400-brikkesett som kjører på 1,2 GHz, ledsaget av 512 MB RAM og 4 GB internt minne som drives av en 410 mAh batteri. I tillegg til alt det har en pulssensor (noe som ligner på pulsmåleren), noe som den første modellen ikke hadde. Og for å fullføre har vi et gyroskop, akselerometer, barometer og til og med et digitalt kompass.

Pris og tilgjengelighet

Selv om det offisielt er kunngjort, kan LG G Watch R sees på IFA i Berlin den 4. september og den vil være tilgjengelig i svart (selv om muligheten for flere farger ikke utelukkes), og den vil være kompatibel med Android 4.3 eller nyere.

Vi vet absolutt ingenting om prisen, selv om jeg ville våge det omtrentlig til 250 euro for å konkurrere direkte med Google smartwatch. Vi vet at det vil være tilgjengelig for kjøp i siste kvartal av året.