LG G2 begynner å motta Android 4.4 KitKat

LG G2 begynner å motta Android 4.4 KitKat

Siden Android 4.4 KitKat kom på markedet har vi fulgt statusen for oppdateringer for forskjellige smarttelefoner og nettbrett. Få er fremdeles terminalene som faktisk har oppdatert til den nyeste versjonen av Android, faktisk Nexus, terminalene i “Google Play Edition” -programmet eller Motorola er virkelig de eneste som har oppdatert. En av terminalene som oppdateringen til Android 4.4 KitKat var LG G2 og det ser ut som det kommer til tiden.

Gjennom lekkasjer fra forskjellige operatører har vi faktisk lært at oppdateringen for LG G2 Den ville komme i løpet av januar, og til og med LG har sagt at den nye versjonen av Android ville komme ut en gang i desember, og det ser ut til at denne gangen vil møte LG. Det ser ut til å være det i LGs hjemland LG G2 som er på markedet har begynt å motta Android 4.4 KitKat de siste dagene via OTA (Over The Air).

Tilsynelatende ble oppdateringen utgitt på julaften, og som vanlig i enhver Android-oppdatering vil distribusjonen bli utført gradvis og i bølger. Oppdateringen har en vekt på 637,39 MB, og selv om utgivelsen i Korea ikke betyr at vi snart har den i resten av verden, er det gode nyheter siden den indikerer at det ikke er problemer eller mulige forsinkelser. . Derfor bør denne nyheten forlate glade innehavere av a LG G2 i noen annen del av verden fordi det er tydelig at du før eller senere vil motta Android 4.4 KitKat offisielt.

Kilde: Ubergizmo