LG G2 og dens optiske stabilisering testet på video

Vi vet allerede nok om LG G2 til å si at den har nesten uovertruffen funksjoner og tekniske spesifikasjoner som gjør den til en av de raskeste på planeten. Vi hadde også nevnt noe om den optiske stabiliseringen, men nå kan vi legge mer vekt på det takket være noen videoer laget av ham selv LG å bevise.

I disse videoene gjennomføres en serie tester for å vise og fremheve en av de beste funksjonene til LG G2, og det er at enhver smarttelefon tar uskarpe bilder, men LG G2 er i stand til å dempe dette takket være den optiske stabiliseringen. Selv om kameraets 13 megapiksler ikke er så overveldende, er kanskje et bilde med 13 MP, men godt tatt, bedre enn et med flere, men med dårligere resultater.

Denne stabiliseringen er spesielt nyttig i lite lysforhold eller når skytetiden må økes. I den første videoen kan vi se at uskarpheten forårsaket av bevegelsen av brukerens hånd praktisk talt blir eliminert og som en konsekvens oppnås et tydeligere og skarpere bilde.

I den andre videoen blir tester utført for å simulere det virkelige livet, med de samme forholdene, som fra innsiden av et kjøretøy i bevegelse, og det er testet å lage en Full HD-video med 60 bilder per sekund som gjøres med letthet. Det alt dette viser er at LG G2 Du kan ta bilder og videoer under spesielt ugunstige forhold.

Her etterlater vi videoene slik at du også kan sjekke alt vi har fortalt deg selv: