LG G2 vil snart være tilgjengelig på Sprint for $ 199.99

En Sprint-pressemelding har kunngjort at den vil ta de første ordrene for LG G2 i løpet av neste måned, med dette tiltaket har Sprint planer om å ha alt klart til når juleferien kommer.

For å vite hva vi snakker om, må vi huske at LG G2 er det nye flaggskipet til selskapet, skjermen er 5,2 tommer Full HD LCD, 2 GB RAM, Qualcomm Snapdragon 800 firkjerneprosessor, kamera av 13 megapiksler, 16 GB lagringsplass, 3000mAh batteri og som operativsystem har vi Android 4.2.2 Jelly Bean akkompagnert av noen gode tweaks fra LG som lar deg åpne forskjellige applikasjoner på en skjerm og mye mer. Som vi kan se, vil det være en stor konkurrent for Samsung Galaxy s4.

Fra 11. oktober er alle som ønsker å bestille LG G2 Du kan gjøre det på nettet så lenge de godtar toårskontrakten og betaler 199,99 dollar. De vil også motta i gave en LG G2 Quick Window-sak som er ganske lik Samsung’s S-View Flip som ble tatt ut for Samsung Galaxy S4 og er priset til rundt 50 dollar.

LG G2

Til tross for å ha datoen for dagen da ordrer kan legges inn, har selskapet ikke gitt peiling på hvilken dag de kan samles for øyeblikket, siden LG Det holder også munnen, men i uttalelsen kan du lese at den vil ramme butikker i år. For noen dager siden ga T-Mobile G2 noen detaljer om tilgjengeligheten og forsikret at det ville bli lansert av selskapet en gang denne måneden.