LG G3 A, den andre “mini” -versjonen av G3

LG G3 A er det nye “mini” versjon fra den kjente LG G3. Det koreanske selskapet lanserte nylig LG G3 S, som var posisjonert som den yngre broren, men nå vet vi at det er en til.

Den nye LG G3 En smarttelefon kommer offisielt til Sør-Korea, og vi vet ikke om den også vil lande i Europa.

LG G3 A, spesifikasjoner

LG G3 A har en 5,2 tommers skjerm med 1080p oppløsning. Den har samme kamera som LG G3, det vil si et 13-megapiksel kamera med laser autofokus og et 2,1 megapiksel frontkamera.

Denne miniversjonen har dimensjoner på 141 x 71,6 mm og 9,8 mm tykk med 146,8 gram vekt.

Bærer potensielt en Qualcomm Snapdragon 800-prosessor Quad-core på 2,26 Ghz, ledsaget av 2 GB RAM. Den har også 32 GB intern lagring, som kan utvides gjennom microSD.

Batteriet er 2.610mAh og terminalen inkluderer tilkobling LTE-A / 4G. Den leveres med Android 4.4 KitKat som standard med LGs Optimus UI-grensesnitt.

Bilde - LG G3 A, den andre versjonen "mini" av G3

LG G3 A, pris og tilgjengelighet

Den nye LG G3 A ankommer uventet i hjemlandet uten å vite om det vil nå Europa. Det er kjent at det vil være tilgjengelig i to versjoner avhengig av farge: svart og hvitt.

Valutakursen er 500 euro men forhåpentligvis vil det være mye mindre i Europa hvis den kommer, siden den eldre broren er rundt den prisen og tilbyr bedre fordeler i nesten alle seksjoner.

Tabla de contenidos