LG G3 Beat eller LG G3 S kommer til Europa for 349 euro

Siden i går er LG G3 Beat offisiell , også kjent som LG G3 S. I dag kjenner vi prisen i Europa, kontinentet der den forventer å ankomme neste måned.

Den reduserte versjonen av LG G3 vil bli kalt LG G3 S og ville ha pris på 349 euro. I begynnelsen eller midten av august skulle den lande minst i Tyskland og vil sannsynligvis gjøre det på samme dato i Spania.

Det er en veldig interessant terminal til tross for at den er en redusert versjon. Selv om det også er sant at dennes eldre bror, LG G3, ikke er dårlig til prisen for øyeblikket heller.

Bilde - LG G3 Beat eller LG G3 S kommer til Europa for 349 euro

LG G3 S, spesifikasjoner

Han LG G3 S eller LG G3 Beat telle med en Qualcomm Snapdragon 400 Quad Core 1.2GHz prosessor, som er ledsaget av 1 GB RAM. Den har også 8 GB internt minne.

De skjermen er 5 tommer Med HD-oppløsning er det ikke en stor forskjell i størrelse, men i kvalitet sammenlignet med den store LG-terminalen.

Henviser til kameraet holder seg på 8 megapiksler og den har også Laser Autofokus fra den originale G3. På fronten er et 1,3 megapiksler kamera med bevegelsesgjenkjenning.

LG G3 S har også tilkobling 4G / LTE i tillegg til den typiske WiFi og andre sensorer. Det har et 2540mAh batteri.

Utformingen av G3 S forblir den samme i plast, men med et metallisk utseende og svarte, hvite eller gullfarger.

LG G3 S Pris

Prisen som vi sier er 349 euro for miniversjonen av LG G3. Dette vil bli kalt LG G3 S i Europa og neste august, antagelig også til Spania Og sikkert gjør det det med tilbud i operatører for de som ikke ønsker det gratis.