LG G3 er i salg for bare 429 euro

Når vi snakker om high-end smarttelefoner Vi kan ikke unngå å snakke om en av de kraftigste på markedet, LG G3. Uten tvil, sammenlignet med rivaler som Galaxy S5 eller Xperia Z2, kunne vi plassere denne direkte konkurrenten fordi den har mye å tilby oss.

Tidligere denne måneden kunne vi se hvordan LG G3 Det kunne fås sammen med LG G Watch for rundt 500 euro i de fleste spanske operatører. Nå, for deg som ikke ønsker klokke eller ansetter noe ekstra, gir vi deg et saftig tilbud. Først av alt vil vi huske at vi har testet og analysert LG G Watch, en klokke som oppfyller og overgår forventningene vi hadde i den.

Tilbake til G3, kan vi karakterisere denne terminalen for å være en av de første som inkluderer en 5,5-tommers skjerm med så høy oppløsning. Det kvalitetshoppet har oppnådd undergraver brukeropplevelsen litt og er i stand til å sluke batteriet men det er ganske bra optimalisert slik at du ikke skal ha et problem.

Bilde - LG G3 er til salgs for bare 429 euro

Startprisen har vært høy selv om, med kampanjer, sjelden det vil ha vært den som har blitt arrangert over 500 euro. Nå er kjøpesummen allerede nærmere 400 euro enn 600.

I Rakuten.com Telefonen kan kjøpes for 429 euro hvis du får tilgang til tilbudet før 20. juli. Du har 5 dager på å få tak i den til den prisen. I lenkene som vi ser nedenfor ser vi hvordan prisen på terminalen blir 469 euro, men ved å taste inn koden VESKE 40CALLAO 40 euro blir nedsatt ved kjøpet (før du fullfører det).

Det er uten tvil et av de beste tilbudene for å få terminalen gratis og uten forpliktelse. Husk at i disse 429 euro klokken er ikke inkludert men det er en pris å betale hvis du ikke vil vite noe om operatører. Vi kan gjette at salget av G3 ikke går greit …

Kjøp LG G3

Farge Titanium Grey / Gold Color

Tabla de contenidos