LG G3, flaggskipet til koreaneren er nå offisielt

LG presenterer offisielt den nye smarttelefonen LG G3. Det koreanske flaggskipet kommer med høy ytelse på alle måter og med et elegant design som overrasker konkurransen.

Til tross for sin flotte design er det sant at det ikke når metallet og forblir i en plastikkfinish. Dimensjonene er 146,3 x 74,6 x 8,9 millimeter og 149 gram. Vi snakker om en 5,5-tommers terminal som vi finner i fem farger: metallisk svart, perlehvit, gull, rosa og fiolett.

Bilde - LG G3, flaggskipet til koreaneren er nå offisielt

5,5-tommers skjerm og mye strøm

Skjermen til LG G3 er av typen IPS 5,5 tommer med en 2560 x 1440 piksler oppløsning, som etterlater densiteten på 538 dpi.

I potensialet er terminalen veldig lik konkurransen. Integrer en prosessor Qualcomm Snapdragon 801 firekjernede 2,5 GHz, Adreno 330 GPU og 2 GB RAM. De følger med 16 GB intern lagring, endelig utvidbar opp til 128 GB via microSD.

Når det gjelder tilkobling, er den kompatibel med 4G / LTE, WiFi a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.0, NFC, Miracast, USB 2.0 og GPS. Batteriet har på sin side en kapasitet på 3000 mAh og kan lades trådløst. Til tross for dette kan det enkelt byttes ut.

Bilde - LG G3, flaggskipet til koreaneren er nå offisielt

13 megapiksler kamera med infrarød laser

LG G3-kameraet har 13 megapiksler og selv om den har samme oppløsning som forgjengeren, har den forbedret seg betydelig takket være det forbedrede optiske bildestabiliseringssystemet. Den har også infrarød laser som hjelper deg med å gjøre autofokus raskere og mer nøyaktig. De frontkamera holder seg på 2,1 megapiksler og har selfie-modus, som lar deg ta bilder med bevegelser, uten å måtte berøre terminalen.

På den annen side har LG G3 flott lydkvalitet takket være eliminering av omgivelseslyd med de forskjellige mikrofonene og Integrert høyttaler er 1W med Boost AMP-teknologi.

Bilde - LG G3, flaggskipet til koreaneren er nå offisielt

Tilpasset programvare

LG G3 inneholder Android 4.4.2 KitKat med gode nyheter takket være LG-tilpasning: det nye grensesnittet Optimus UI.

Det har funksjonen Bank kode for å låse opp smarttelefonen med mer enn 60 000 kombinasjoner ved å banke på skjermen, QSlide å åpne flytende apper og Smart varsel som er et advarselssystem som lærer om deg og vanene dine for å vise deg varsler. Det følger også med tastaturet Smart tastatur, som navnet sier er et smart tastatur.

Bilde - LG G3, flaggskipet til koreaneren er nå offisielt

LG G3, pris og tilgjengelighet

Han LG G3 Det vil være tilgjengelig på: metallisk svart, perlehvit, gull, rosa og lilla. Den vil bli lagt ut i salg i Sør-Korea fra 28. mai, mens vi for resten av landene ikke kjenner detaljer ennå. Bare 170 operatører vil tilby det.

Likeledes lg g3 pris Det er ukjent foreløpig, selv om det sikkert er rundt prisen på stjerneterminalene til konkurransen.

Hva synes du om LG G3?