Uncategorized

LG G7 Fit, dette er dets egenskaper og pris

I dag har vi en attraktiv og interessant mellomtoner-mobil – høy, med begavelser som helt sikkert vil plassere den i en god posisjon mot konkurransen. Er om LG G7 Fit, en terminal med QHD + -skjerm, SD 821-prosessor og en plettfri design. For øvrig, vi kjente allerede til LG G7 ThinQ. La oss nå se på G7 Fit

LG G7 Fit Funksjoner

Vi vil detaljere LG G7 Fit-funksjoner:

Display og design

De lg g7 passform Det er av veldig gode spesifikasjoner, både teknisk og design. Vi har en IPS LCD-type panel, Super Bright FullVision og med en Quad HD + -oppløsning 3120 × 1440 piksler. Dette panelet når en 564 PPI piksel tetthet, en fantastisk verdi, med tanke på dens 6,1 tommer diagonal.

Skjermen kommer på 19.5: 9-format og med teknologi HDR10 for lysstyrke og farge, og 1000-tråds lysstyrke lar bildet være synlig i sollys. Det mangler ikke det vanlige hakket på toppen, og til slutt skjerm-til-kropp forhold er 82,9%… Perfekt! Hele fronten er dekket med det buede glassbeskyttelsen av Corning Gorilla Glass 5, men også mobilen har IP68-beskyttelse for holdbarhet mot vann og støv, og et sertifisert foringsrør MIL-STD810G (som gir den holdbarhet mot vibrasjoner, sterke støt, bøying, etc.). Endelig er det en enhet med en profil på bare 7,9 mm og kommer i svart.

LG G7 Fit kommer med Gorilla Glass 5 beskyttelses- og holdbarhetssertifikaterLG G7 Fit kommer med Gorilla Glass 5 beskyttelses- og holdbarhetssertifikater

Minne, prosessor og operativsystem

Smarttelefonen har mellomtone maskinvare ombord med avanserte påvirkninger. Vi har den utmerkede Qualcomm-prosessoren, okta-kjernen Snapdragon 821. Og LG G7 Fit-minne har 4 GB RAM (av typen LPDDR4X) med en 32 GB ROM (av type UFS 2.1). Terminalen mottar Android 8.1 Oreo-operativsystem.

Batteri

De lg g7 passer batteri har en 3000mAh kapasitet, overskrider ikke, men drar nytte av teknologien fra hurtigladning 3.0. I tillegg er Snapdragon 821 veldig effektiv med å spare energi, så det er veldig mulig at den tilbyr 24 timers lading med lett til moderat bruk. Ifølge det offisielle nettstedet gir dette batteriet opptil 100 timers ventetid og 4 timers taletid, noe som er akseptabelt.

kameraer

Kamerasystemet er utmerket. De hovedkamera LG G7 Fit Den består av en 16MP enkeltsensor med f2.2 objektivåpning og en synsvinkel på 76 grader. Den har LED-blits, PDAF-fokuserteknologi, 4K 30 fps laser og videofokus. Vi har også kunstig intelligens (AI CAM) som kan identifisere 8 typer scenarier: person, mat, kjæledyr, landskap, by, blomst, solnedgang og soloppgang. Dette kameraet oppnår 1080p ved 60 fps, noe som er velkommen. For selfie-bilder, frontkamera har 8 MP, egen blits, AI-funksjoner, ansiktsgjenkjenning og videoer med 1080p.

tilkobling

I tilkobling har vi 4G LTE Cat 11, Miracle og DLNA. NFC-tilkobling, dual-band ac WiFi, Bluetooth 4.2 og GPS, AGPS og GLONASS navigasjon. Vi finner USB Type-C-porten, Dual SIM-sporet og 3,5 mm kontakten. Det er FM-radio og kompass, barometer, gyroskop, lys, nærhet og bevegelsessensorer. Vi fortsetter med ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykssensor, for sikkerheten til utstyret.

Når det gjelder lyd er ting bra. Mobilen har en kraftig 1,2 watt høyttaler, 4 uavhengige lydprosessorer. Disse gir 32-bit lyd, men har også DTS X 3D Surroundlyd (for hodetelefoner).

LG G7 Fit er en kraftig mobil med SD 821LG G7 Fit er en kraftig mobil med SD 821

LG G7 Fit Pris

Han lg g7 passende pris Det er omtrent 386 euro å endre. Dette plasserer den i en vanskelig stripe med stor konkurranseevne, og denne terminalen er ikke akkurat billig.

Konklusjoner og meninger om LG G7 Fit

LG G7 Fit Det er en mid-range mobil med elementer fra det høye spekteret som oppfyller veldig interessante spesifikasjoner og et utmerket nivå. Og selv om prisen ikke er helt “mulighet”, har terminalen mange funksjoner for å gi en god kamp og har spesielt støtten LG.

LGs offisielle nettsted i Spania.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK