LG Gx, en ny 5,5-tommers smarttelefon

I følge noen koreansk publisering tenker LG å bringe en ny terminal for markedet G til markedet. Denne nye terminalen vil være lokalisert i den høyeste delen av nevnte serie, derfor over LG G2. Denne nye terminalen som ifølge alle disse ryktene ville bli kalt LG Gx Den ville ha den mest bemerkelsesverdige funksjonen på størrelsen på skjermen siden den ville nå 5,5 tommer.

I andre funksjoner, som prosessoren, LG Gx Det ville ligge bak den nåværende LG G2. Hvis LG G2 har Qualcomm Snapdragon 800-prosessor, er dette nytt LG Gx Den vil ha en lavere echelon-prosessor, Snapdragon 600. En annen funksjon som tilsvarer LG G2 er mengden RAM som er 2G i begge tilfeller. Den interne lagringen vil også være 32 GB i begge modeller, og kameraet holder seg også i de samme 13 Mpxene til LG G2. En liten forskjell er at batteriet til denne nye LG Gx ville være 3140 mAh for de runde 3000 mAh til LG G2. Kurs LG Gx vil ha støtte for LTE-A.

Kort sagt, LG Gx Det er en LG G2 med en noe større skjerm og noe mindre strøm, oppdatert til de nyeste kommunikasjonsstandardene (LTE-A), og at vi antar at på grunn av den noe større størrelsen har den et batteri som er 5% større enn LG G2.

Om ham LG Gx Vi har ingen andre nyheter enn det fra Korea. Vi vil være årvåken hvis en ny terminal vises i en sertifiseringsenhet, som vanligvis er de første trinnene etterfulgt av en ny terminal som ville være i ferd med å nå markedet.