contadores Skip to content

LG kunngjør nytt utvalg av nettbrett: LG G Pad 7.0, G Pad 8.0 og G Pad 10.1

Det sørkoreanske selskapet har kunngjort sin nye serie LG G Pad-nettbrett

Markedet for nettbrett er veldig bredt. Fra ankomsten av iPad til markedet begynte de forskjellige selskapene å lansere egne forslag for å konkurrere med Apple, og i dag har vi en ganske bred katalog hvor vi kan finne enheter i forskjellige størrelser og også i forskjellige serier. IPad-en er den ubestridte lederen på nettbrettmarkedet, men konkurrentene jobber fremdeles for å få den fra tronen. Så LG har nettopp offisielt kunngjort det ny LG G Pad-serie som består av tre nettbrett på 7, 8 og 10,1 tommer.

Giganten av forbrukerelektronikk utvider sin familie av nettbrett med et nytt utvalg av LG G Pad-serien med Android-operativsystem som den vil prøve å trekke oppmerksomheten til brukerne. Selv om selskapet allerede har kunngjort sin ankomst, G Pad 7.0, G Pad 8.0 og G Pad 10.1 blir offisielt presentert på MedPi 2014, en av de største teknologimesser i Europa som finner sted i Monaco 13. mai fra fire om ettermiddagen, det vil si i morgen.

LG_G_Pad_series_1

Som du kan se, dette er tre nettbrett i forskjellige størrelser, som selskapet prøver å nå et større publikum ut fra deres preferanser for skjermen, siden noen foretrekker å ha et større nettbrett og andre foretrekker komforten på en skjerm. mindre.

Et nettbrett designet for hver type bruker

Han LG G Pad 7.0Som navnet antyder er det modellen med en 7-tommers skjerm som er spesialdesignet for de brukerne som leter etter et nettbrett som kan holdes med en hånd. Det er den minste nettbrettet som selskapet har gitt ut hittil, og kommer helt klart til å konkurrere med iPad Mini 2

På den annen side, LG G Pad 8.0 Den har en 8-tommers skjerm, en middels størrelse som tilbyr en fantastisk multimediaopplevelse og jevn multitasking, og tilbyr brukerne en flott brukeropplevelse.

lg-g-pad-nuevos

Sist, men ikke minst, har vi LG G Pad 10.1. Den 10,1-tommers skjermen er dedikert til de brukerne som leter etter en større størrelse som de kan nyt multimediainnhold og spill, blant annet. I tillegg vil batteriet også være større enn resten av søsknene. En modell som er bestemt til å være konkurransen til Apple iPad Air.

LG forbereder seg på å kjempe mot Apple iPad med dette nye spekteret av G Pad

De tre nettbrettmodellene vil inkludere Android-operativsystem med LG UX tilpasningslag, inkludert applikasjoner som QPair 2.0 eller Knock Code. For øyeblikket tilbyr ikke pressemeldingen publisert av LG mer informasjon om den nye G Pad-serien, men i morgen vil vi legge igjen tvil og vi vil kunne lære mer om både tekniske egenskaper og prisen de vil selge.