LG lanserer Lifeband Touch-armbåndet i Spania

De kvantifisering av armbånd er trendy.

I denne verdenen er konkurransen brutal, og hvis den er preget av noe, er den ved å tilby oss forskjellige enheter fra selskapene.

Det er fremdeles ingen som har utropt seg som vinner, og alle merkevarene setter sine standarder for å prøve å dominere markedet.

En annen av de smarte armbåndene som vil følge deg utover dagen heter LG Lifeband Touch.

Nå ankommer dette armbåndet til Spania for en pris av 149 euro.

I likhet med Samsung, ønsker de også å satse på en enhet av dette kaliberet som er fokusert på sport og samhandling med brukernes mobiler.

Bilde - LG lanserer Lifeband Touch-armbåndet i Spania

LG skiller seg ut for å integrere en liten OLED-skjerm som hjelper oss å konsultere alle dataene som er innhentet fra den, selv om, som alltid, de komplette rapportene vil være tilgjengelige på LG Fitness-app.

Den registrerer mye statistikk gjennom sensorene sine, inneholder en pulsmåler, beregner tid, forbrukte kalorier, tilbakelagt distanse og til og med data som hastighet eller høyde vil også være til stede.

I tillegg til uselvisk registrering av aktiviteten, lar LG Lifeband Touch oss dra nytte av andre muligheter som sette mål og at det blir informert om oss automatisk når vi har møtt dem for å opprettholde sunne vaner.

LG-enhet er kompatibel med smarttelefoner Android (med versjon 4.3 eller nyere) og til og med med enheter iOS, fra versjon 6.

Husk at den vil være tilgjengelig i tre farger (grå, svart og rød) og vil være mye mer fleksibel enn det ser ut til.